Word vriend van Focus

Word vriend van Focus

Word vriend van Focus

Word vriend van Focus Filmtheater en ondersteun onze educatieve activiteiten!

Educatie is voor Focus heel belangrijk. Het is ons streven zo veel mogelijk mensen, jong en oud, kennis te kunnen laten maken met de mogelijkheden die het geweldige medium film biedt. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

1 > De Focusvriend | De Focusvriend betaalt per jaar € 25,-. Omdat we onze vrienden graag vaak over de vloer hebben, krijg je de F-pas, een kortingskaart die je per reguliere voorstelling € 2,- korting oplevert.

2 > De Hartsvriend | De Hartsvriend ondersteunt Focus met een bedrag van minimaal € 50,- per jaar. Als blijk van onze waardering krijg je de F-pas en een uitnodiging voor twee personen voor de vriendenvoorstelling van Focus.

3 > De zakenvriend | Voor bedrijven heeft Focus zakenvriendschappen. Binnenkort meer informatie hierover of mail sales-events@focusarnhem.nl.

WORD VRIEND

Meld je aan als vriend van Focusvriend of Hartsvriend door een mail te sturen naar info@focusarnhem.nl. Zet in het onderwerp van je mail welke vriendschap je wilt aangaan. We nemen dan contact met je op om de vriendschap te bezegelen!