Eten drinken

Eten drinken

Menu

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

Loopt het water je al in de mond? Bekijk hier onze lunchkaart, dinerkaart en borrelkaart! (Klik hier voor de allergenenkaart)

Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch en borrel.

Alleen wat drinken? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier onze drankkaart.

VEGA(N) EN BIOLOGISCH

Bij Focus krijgt groente de hoofdrol. Veel van onze gerechten zijn vega of vegan, en bij vlees- en visgerechten kun je ervan uitgaan dat we gebruikmaken van biologisch vlees en duurzaam gevangen vis. Waar dat kan dragen we graag bij aan de wereld, het welzijn van dieren en onze toekomst. Eet smakelijk!

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Vanwege werkzaamheden in onze keuken serveren wij op maandag 25 september geen lunch en diner. Wel hebben wij de hele dag taart en een beperkt assortiment van de snackkaart! Op dinsdag 26 september gaat de keuken open vanaf 17.00 uur en zijn we er weer helemaal klaar voor. Als troost serveren wij extra lekkers bij de koffie!   Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m za tot 24:00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur. Voor het diner raden we je aan vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of via de reserveerbutton. Klik hier voor meer info over reserveren (ook voor groepen).
Weekspecial_Focus_EtenDrinken