Eten en drinken

Eten en drinken

Menu

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten en Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

Goed nieuws, wij hebben weer een nieuw menu! Voor de komende lente en zomer serveren wij een heerlijk menu  met de Franse slag, uiteraard op de Focus manier, denk aan een Tarte Provençale, Vol-au-vent maar ook de klassieker Steak tartare en neem als dessert de Crêpes Suzette, Panna Cotta van vanille met basilicum (mag ook mee naar de film!) of een ander heerlijk dessert.

Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker 50 jaar Filmliefde biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

Loopt het water je al in de mond? Bekijk hier onze lunch, diner en snackkaart! (Klik hier voor de allergenenkaart)

Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch en borrel.

Alleen wat drinken? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier onze drankenkaart.

Wij hebben tegenwoordig ook een nieuwe wijnkaart, klik hier om die te ontdekken.

Vega(n), lokaal en biologisch

Bij Focus krijgt groente de hoofdrol. Veel van onze gerechten zijn vega of vegan, en bij vlees- en visgerechten kun je ervan uitgaan dat we gebruikmaken van biologisch vlees en duurzaam gevangen vis. Waar dat kan dragen we graag bij aan de wereld, het welzijn van dieren en onze toekomst. Eet smakelijk!

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Focus Eten en Drinken is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m do tot 24:00 uur, op vr en za tot 01:00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur. Voor het diner raden we je aan vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of via de reserveerbutton. Klik hier voor meer info over reserveren (ook voor groepen).