Menu

Menu

Menu

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

Loopt het water je al in de mond? Bekijk hier onze nieuwe menukaart! (let op: tijdelijk geen diner i.v.m. vroege sluiting)

Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 09:30 uur geopend voor koffie, lunch en borrel. I.v.m. de nieuwe Coronamaatregelen sluiten we tijdelijk om 17:00 uur (laatste ronde 16:15 uur) en komt het diner te vervallen. Wel zorgen we elke dag voor warme lunchspecials!

Alleen wat drinken? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier onze drankenkaart.

VEGA(N) EN BIOLOGISCH

Bij Focus krijgt groente de hoofdrol. Veel van onze gerechten zijn vega of vegan, en bij vlees- en visgerechten kun je ervan uitgaan dat we gebruikmaken van biologisch vlees en duurzaam gevangen vis. Waar dat kan dragen we graag bij aan de wereld, het welzijn van dieren en onze toekomst. Eet smakelijk!

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Focus | Eten + Drinken is i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen voorlopig gesloten.
Weekspecial_Focus_EtenDrinken