Eten drinken

Eten drinken

Eten + Drinken

Vanwege werkzaamheden in onze keuken serveren wij op maandag 25 september geen lunch en diner. Wel hebben wij de hele dag taart en een beperkt assortiment van de snackkaart! Op dinsdag 26 september gaat de keuken open vanaf 17.00 uur en zijn we er weer helemaal klaar voor. Als troost serveren wij extra lekkers bij de koffie!

Ons café-restaurant is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m za tot 24:00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur. We zijn heel blij met onze nieuwe lunchkaartborrelkaart en dinerkaart , met verrassende nieuwe gerechten en natuurlijk volop vega- en vegan opties!

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Vanwege werkzaamheden in onze keuken serveren wij op maandag 25 september geen lunch en diner. Wel hebben wij de hele dag taart en een beperkt assortiment van de snackkaart! Op dinsdag 26 september gaat de keuken open vanaf 17.00 uur en zijn we er weer helemaal klaar voor. Als troost serveren wij extra lekkers bij de koffie!   Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m za tot 24:00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur. Voor het diner raden we je aan vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of via de reserveerbutton. Klik hier voor meer info over reserveren (ook voor groepen).

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

Onze menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden. Bekijk hier onze lunch, borrelkaart en dinerkaart.

Combineer je koffie, lunch, diner, borrel met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit. De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek.

GEEF EEN ONTBIJT, DINER EN/OF FILM CADEAU

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Geef een avondje uit cadeau! Bij onze kassa zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor de film (à € 10,50), maar ook voor ons café-restaurant (€ 5 – € 25) of een combi (filmontbijt – € 22,50*). Leuk om te combineren! *De filmontbijtbon geldt alleen voor zondagen en kan online of aan de kassa van het filmtheater gekocht worden.

FAQ

Wat is het adres van Focus | Eten + Drinken?

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
088 1900 600

Wanneer is Focus | Eten + Drinken geopend?

Ons café-restaurant is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m za tot 24:00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur.

Ik heb specifieke wensen, kan de keuken daar rekening mee houden?

Wij kunnen zeker rekening houden met je wensen. Check onze allergenenkaart! Heb je naar aanleiding daarvan nog vragen, Bel of mail ons.