Eten drinken

Eten drinken

Eten + Drinken

Naar aanleiding van de recente maatregelen rondom de coronacrisis is ook Focus I Eten + Drinken voorlopig nog gesloten. 

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Het restaurant is dagelijks van 10:00 in de ochtend tot 00:00 middernacht geopend.

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein middenin Arnhem. Loop gewoon binnen voor koffie, lunch, diner, borrel of combineer het met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit.

De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek.

De kaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

Focus | Eten + Drinken is zeven dagen per week open van tien uur in de ochtend tot middernacht (op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01:00 uur), voor koffie, lunch, borrel en diner.

FAQ

Wat is het adres van Focus | Eten + Drinken?

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
088 1900 600

Kan ik een tafel reserveren?
Wanneer is Focus | Eten + Drinken geopend?

Dagelijks van 10:00 in de ochtend tot 0:00 middernacht (op vr en za zelfs tot 01:00 uur). De keuken is van 11:30 – 16:00 uur geopend voor lunch en van 17:00 – 21:00 uur voor diner. Daarnaast kun je van 11.30 – 21.00 uur van de borrelkaart bestellen. (Na de late film nog trek? Na 21:00 uur hebben we een wat beperkter assortiment frituur en nootjes. Vraag ernaar bij onze medewerkers.)

Ik heb specifieke wensen, kan de keuken daar rekening mee houden?

Zeker. Zolang je ons tijdig op de hoogte stelt en je verzoek binnen onze mogelijkheden valt, komen we graag tegemoet aan je wensen. Een aantal gerechten zijn bijvoorbeeld heel makkelijk te vertalen naar veganistische versies.