Eten drinken

Eten drinken

Eten + Drinken

Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 09:30 uur geopend voor koffie, lunch en borrel. I.v.m. de nieuwe Coronamaatregelen sluiten we tijdelijk om 17:00 uur (laatste ronde 16:30 uur) en komt het diner te vervallen. Wel zorgen we elke dag voor warme lunchspecials! De keuken is open van 10:00 tot 16:00 uur, daarna is het nog wel mogelijk om van de borrelkaart te bestellen.

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 09:30 uur geopend voor koffie, lunch en borrel. I.v.m. de nieuwe Coronamaatregelen sluiten we tijdelijk om 17:00 uur (laatste ronde 16:30 uur).

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

De menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

Combineer je koffie, lunch, diner, borrel met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit. De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek.

GEEF EEN ONTBIJT, DINER EN/OF FILM CADEAU

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Geef een avondje uit cadeau! Bij onze kassa zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor de film (à € 10,50), maar ook voor ons café-restaurant (€ 5 – € 25) of een combi (filmontbijt – € 19,50*). Leuk om te combineren! *De filmontbijtbon geldt alleen voor zondagen en kan online of aan de kassa van het filmtheater gekocht worden.

FAQ

Wat is het adres van Focus | Eten + Drinken?

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
088 1900 600

Kan ik een tafel reserveren?

Jazeker, als je zeker wilt zijn van een tafeltje kun je hier online reserveren > 

Wanneer is Focus | Eten + Drinken geopend?

Dagelijks van 10:00 in de ochtend tot voorlopig (tijdens de Focus 1.5 periode) 22:00 uur. De keuken is van 11:30 – 16:00 uur geopend voor lunch en van 17:00 – 21:00 uur voor diner. Daarnaast kun je van 11.30 – 21.00 uur van de borrelkaart bestellen.

Ik heb specifieke wensen, kan de keuken daar rekening mee houden?

Zeker. Zolang je ons tijdig op de hoogte stelt en je verzoek binnen onze mogelijkheden valt, komen we graag tegemoet aan je wensen. Een aantal gerechten zijn bijvoorbeeld heel makkelijk te vertalen naar veganistische versies.