Eten drinken

Eten drinken

Eten + Drinken

TAKE AWAY OPEN – ELKE DO, VR, ZA EN ZO

Wandelaars en koffieliefhebbers opgelet! De Take Away van Focus | Eten + Drinken is van donderdag t/m zondag geopend, van 11:00 tot 15:00 uur. Kom langs voor wat te drinken, een warm soepje of voor onze lekkere chocokoeken en blondies.

Leuk om te combineren met onze Audrey Hepburn-wandeling, langs Arnhemse plekken uit het leven van dit film-icoon. De route is gratis af te halen bij onze Take Away!

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Onze Take Away is van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 15:00 uur geopend. Het café-restaurant is voorlopig nog gesloten.

BORRELBOX

Ook verkrijgbaar bij de Take Away: de Focus Borrelbox voor maar €15,- (vega) / €18,- (vlees). De box is voor ca. 2 personen, verkrijgbaar van donderdag t/m zondag en tot uiterlijk 1 dag van te voren te bestellen.

In de borrelbox vind je een broodje met diverse dips en olijfolie, een selectie van diverse kaassoorten, gegrilde gemarineerde groenten, uiencompote, gemarineerde olijven, groentechips, ingelegde groenten, vers gebrande noten met rozemarijn, zongedroogde tomaatjes en dadels! Kies je voor de box met vlees, dan wordt dit aangevuld met charcuterie (diverse vleessoorten).

Bestel nu: De borrelbox dien je altijd 1 dag van tevoren te bestellen door een mail te sturen naar m.polman@focushoreca.nl. Geef hierbij aan of je een vegabox wil of kiest voor de box + vlees, en laat weten wanneer je hem wilt ophalen (binnen de openingsuren van de Take Away).

Gratis tip van ons: de borrelbox is leuk om te combineren met een film op Picl. Bekijk ons online aanbod.

Wanneer we weer open mogen ontvangen we je graag weer aan tafel!

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

De menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

Combineer je koffie, lunch, diner, borrel met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit. De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek.

OPENINGSTIJDEN FOCUS | ETEN + DRINKEN

Focus | Eten + Drinken is zeven dagen per week open van 10:00 tot 22:00 uur, voor koffie, lunch, borrel en diner. Binnen geldt een maximumaantal van 30 bezoekers en inloop is mogelijk tot 21:00. Ter plekke of vooraf reserveren is verplicht. Wil je een drankje en/of versnapering meenemen voor bij de film, haal deze dan bij onze take away in de hal van het filmtheater, dit is mogelijk tot de aanvang van de laatste filmvoorstelling.

CORONAMAATREGELEN FOCUS | ETEN + DRINKEN

  1. Als je naar Focus | Eten + Drinken komt gaan we ervan uit dat je geen hoest-, verkoudheids- of koortsverschijnselen hebt. Bij twijfel vragen we je thuis te blijven (naar huis te gaan). We vragen bezoekers per 10 augustus 2020 weer naar deze gezondheidscheck.
  2. Binnen geldt een maximum van 30 bezoekers.
  3. Het is noodzakelijk om voor een tafel binnen én buiten te reserveren. Ben je in de buurt, vraag even of er plek is. Wil je zeker zijn van een tafeltje binnen? Reserveer dan via Focus | Eten + Drinken.
  4. Bij aankomst of bij het reserveren vragen we ook of we je gegevens mogen noteren. Dit is op 6 augustus 2020 door de Rijksoverheid opgelegd om bij een eventuele corona-uitbraak snel te kunnen achterhalen wie er op dat moment aanwezig was en deze personen te kunnen waarschuwen om zich te laten testen.
  5. Het noteren van de gegevens gebeurt op vrijwillige basis en we gebruiken de gegevens alleen voor het in punt 2 genoemde doel. De gegevens worden na 14 dagen weer vernietigd.

GEEF EEN ONTBIJT, DINER EN/OF FILM CADEAU

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Geef een avondje uit cadeau! Bij onze kassa zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor de film (à € 10,50), maar ook voor ons café-restaurant (€ 5 – € 25) of een combi (filmontbijt – € 19,50*). Leuk om te combineren! *De filmontbijtbon geldt alleen voor zondagen en kan online of aan de kassa van het filmtheater gekocht worden.

FAQ

Wat is het adres van Focus | Eten + Drinken?

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
088 1900 600

Kan ik een tafel reserveren?

Jazeker, als je zeker wilt zijn van een tafeltje kun je hier online reserveren > 

Wanneer is Focus | Eten + Drinken geopend?

Dagelijks van 10:00 in de ochtend tot voorlopig (tijdens de Focus 1.5 periode) 22:00 uur. De keuken is van 11:30 – 16:00 uur geopend voor lunch en van 17:00 – 21:00 uur voor diner. Daarnaast kun je van 11.30 – 21.00 uur van de borrelkaart bestellen.

Ik heb specifieke wensen, kan de keuken daar rekening mee houden?

Zeker. Zolang je ons tijdig op de hoogte stelt en je verzoek binnen onze mogelijkheden valt, komen we graag tegemoet aan je wensen. Een aantal gerechten zijn bijvoorbeeld heel makkelijk te vertalen naar veganistische versies.