Eten drinken

Eten drinken

Eten + Drinken

Hoera! Focus I Eten + Drinken mag weer terrasgasten ontvangen.  Bekijk hier onze nieuwe TERRASKAART vol verrassend belegde boterhammen, salades, tosti’s, ons welbekende borrelbordje, bitter- en bieterballen, heel veel vega(n) gerechten en snacks, en meer!

De spelregels:

 • Ons terras op het Audrey Hepburnplein is dagelijks van 12.00 tot 18.00 uur open.
 • Vooraf reserveren is niet nodig; we reserveren en registreren je bezoek ter plekke.
 • Kom met je huishouden of met maximaal twee personen uit verschillende huishoudens. Er geldt een maximum van 50 personen.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers tijdens je bezoek.
 • Betaal contactloos of met PIN. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen.
 • Voor toiletbezoek mag je naar binnen (mondkapje is dan verplicht).

TAKE AWAY: Het blijft mogelijk om koffie of iets lekkers af te halen bij onze Take Away (openingstijden lopen gelijk met het terras).

TE KOUD? Op frisse dagen voorzien we onze terrasstoelen van speciale Sit & Heat warmtekussens. Zo kun je, ook als de zon even weg is, lekker lang blijven hangen!

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Ons terras is dagelijks geopend van 12:00 tot 18:00 uur voor koffie, lunch en borrel. Reserveren kan uitsluitend aan de deur.
terras Focus Eten + Drinken

Wanneer we weer open mogen ontvangen we je graag weer aan tafel!

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

De menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

Combineer je koffie, lunch, diner, borrel met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit. De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek.

OPENINGSTIJDEN FOCUS | ETEN + DRINKEN

Focus | Eten + Drinken is zeven dagen per week open van 10:00 tot 22:00 uur, voor koffie, lunch, borrel en diner. Binnen geldt een maximumaantal van 30 bezoekers en inloop is mogelijk tot 21:00. Ter plekke of vooraf reserveren is verplicht. Wil je een drankje en/of versnapering meenemen voor bij de film, haal deze dan bij onze take away in de hal van het filmtheater, dit is mogelijk tot de aanvang van de laatste filmvoorstelling.

CORONAMAATREGELEN FOCUS | ETEN + DRINKEN

 1. Als je naar Focus | Eten + Drinken komt gaan we ervan uit dat je geen hoest-, verkoudheids- of koortsverschijnselen hebt. Bij twijfel vragen we je thuis te blijven (naar huis te gaan). We vragen bezoekers per 10 augustus 2020 weer naar deze gezondheidscheck.
 2. Binnen geldt een maximum van 30 bezoekers.
 3. Het is noodzakelijk om voor een tafel binnen én buiten te reserveren. Ben je in de buurt, vraag even of er plek is. Wil je zeker zijn van een tafeltje binnen? Reserveer dan via Focus | Eten + Drinken.
 4. Bij aankomst of bij het reserveren vragen we ook of we je gegevens mogen noteren. Dit is op 6 augustus 2020 door de Rijksoverheid opgelegd om bij een eventuele corona-uitbraak snel te kunnen achterhalen wie er op dat moment aanwezig was en deze personen te kunnen waarschuwen om zich te laten testen.
 5. Het noteren van de gegevens gebeurt op vrijwillige basis en we gebruiken de gegevens alleen voor het in punt 2 genoemde doel. De gegevens worden na 14 dagen weer vernietigd.

GEEF EEN ONTBIJT, DINER EN/OF FILM CADEAU

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Geef een avondje uit cadeau! Bij onze kassa zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor de film (à € 10,50), maar ook voor ons café-restaurant (€ 5 – € 25) of een combi (filmontbijt – € 19,50*). Leuk om te combineren! *De filmontbijtbon geldt alleen voor zondagen en kan online of aan de kassa van het filmtheater gekocht worden.

FAQ

Wat is het adres van Focus | Eten + Drinken?

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
088 1900 600

Kan ik een tafel reserveren?

Jazeker, als je zeker wilt zijn van een tafeltje kun je hier online reserveren > 

Wanneer is Focus | Eten + Drinken geopend?

Dagelijks van 10:00 in de ochtend tot voorlopig (tijdens de Focus 1.5 periode) 22:00 uur. De keuken is van 11:30 – 16:00 uur geopend voor lunch en van 17:00 – 21:00 uur voor diner. Daarnaast kun je van 11.30 – 21.00 uur van de borrelkaart bestellen.

Ik heb specifieke wensen, kan de keuken daar rekening mee houden?

Zeker. Zolang je ons tijdig op de hoogte stelt en je verzoek binnen onze mogelijkheden valt, komen we graag tegemoet aan je wensen. Een aantal gerechten zijn bijvoorbeeld heel makkelijk te vertalen naar veganistische versies.