Eten drinken

Eten drinken

Eten en drinken

Ons café-restaurant is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op dinsdag t/m donderdag tot 24:00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 01.00 en op zondag en maandag tot 22:00 uur. We zijn heel blij met onze nieuwe lunchkaart, borrelkaart en dinerkaart, met verrassende nieuwe gerechten en natuurlijk volop vega- en vegan opties!

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Focus Eten en Drinken is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m do tot 24:00 uur, op vr en za tot 01:00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur. Voor het diner raden we je aan vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of via de reserveerbutton. Klik hier voor meer info over reserveren (ook voor groepen).

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus Eten en Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

Onze menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke cocktail of mocktail en laat door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden. Bekijk onze lunchkaart, borrelkaart en dinerkaart!

Combineer je koffie, lunch, diner, borrel met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit. De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek.

GEEF EEN ONTBIJT, DINER EN/OF FILM CADEAU

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Geef een avondje uit cadeau! Online en aan onze kassa zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor de film (bedrag naar keuze vanaf €10,-). Ook voor ons café-restaurant zijn (aan de kassa) bonnen te koop, voor een bedrag naar keuze vanaf €10,- of een combi (filmontbijt – €17,50 of €22,50).

*De filmontbijtbon geldt alleen voor zondagen en kan aan de kassa van het filmtheater gekocht worden.

FAQ

Wat is het adres van Focus | Eten + Drinken?

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
088 1900 600

Wanneer is Focus | Eten + Drinken geopend?

Ons café-restaurant is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m do tot 24:00 uur, vrij en za tot 01.00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur.

Ik heb specifieke wensen, kan de keuken daar rekening mee houden?

Wij kunnen zeker rekening houden met je wensen. Check onze allergenenkaart! Heb je naar aanleiding daarvan nog vragen, Bel of mail ons.