Eten drinken

Eten drinken

Eten + Drinken

Welkom! We zien je graag in Focus | Eten + Drinken.
Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

Openingstijden Focus | Eten + Drinken

Focus | Eten + Drinken is zeven dagen per week open van 10:00 uur in de ochtend tot (voorlopig) 22:00 uur & vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur, voor koffie, lunch, borrel en diner.

 1. Als je naar Focus | Eten + Drinken komt gaan we ervan uit dat je geen hoest-, verkoudheids- of koortsverschijnselen hebt. Bij twijfel vragen we je thuis te blijven (naar huis te gaan). We vragen bezoekers per 10 augustus 2020 weer naar deze gezondheidscheck.
 2. Het is per 10 augustus 2020 weer noodzakelijk om voor een tafel binnen én buiten te reserveren. Ben je in de buurt, vraag even of er plek is. Wil je zeker zijn van een tafeltje binnen? Reserveer dan via Focus | Eten + Drinken.
 3. Bij aankomst of bij het reserveren vragen we ook of we je gegevens mogen noteren. Dit is op 6 augustus 2020 door de Rijksoverheid opgelegd om bij een eventuele coronauitbraak snel te kunnen achterhalen wie er op dat moment aanwezig was en deze personen te kunnen waarschuwen om zich te laten testen.
 4. Het noteren van de gegevens gebeurd op vrijwillige basis en we gebruiken de gegevens alleen voor het in punt 2 genoemde doel. De gegevens worden na 14 dagen weer vernietigd.

Wil je zeker zijn van een tafeltje voor binnen? Reserveer dan via de reserveerbutton hier rechts op de pagina.

Breakfast at Focus – filmontbijt

Het filmontbijt is weer terug bij Focus. Iedere zondag kun je vanaf 10:00 uur bij ons terecht voor een ontbijt gevolgd door een film. Je kunt hierbij kiezen uit twee soorten ontbijtjes (groot of klein) en daarna naar een -door ons geselecteerde- film. Een beter begin van je zondag is er niet!
> Lees hier meer over dit arrangement en hoe te boeken.

Geef een ontbijt, diner en/of film cadeau

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Geef een avondje uit cadeau! Bij onze kassa zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor de film (à € 10), maar ook voor ons café-restaurant (€ 5 – € 25) of een combi (filmontbijt – € 19,50*). Leuk om te combineren! *De filmontbijtbon geldt alleen voor zondagen en kan online of aan de kassa van het filmtheater gekocht worden.

Focus 1.5 horeca maatregelen & regels

 • Binnen geldt geen maximum aantal personen meer, maar wel de 1,5 meter regel.
 • Het is per 10 augustus 2020 weer noodzakelijk om voor een tafel binnen én buiten te reserveren. Ben je in de buurt, vraag even of er plek is.
 • Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan via de button rechts op deze pagina of bel ons dan tijdig: 088 1900 600!
 • Bij aankomst of bij het reserveren vragen we je of we je gegevens mogen noteren. Dit is op 6 augustus 2020 door de Rijksoverheid opgelegd om bij een eventuele coronauitbraak snel te kunnen achterhalen wie er op dat moment aanwezig was en deze personen te kunnen waarschuwen om zich te laten testen.
 • Het noteren van de gegevens gebeurd op vrijwillige basis en we gebruiken de gegevens alleen voor het in punt 3 genoemde doel. De gegevens worden na 14 dagen weer vernietigd.
 • Voor het terras is reserveren ook niet nodig, maar geldt wel de 1,5 meter regel.
 • Ben je in de buurt en wil je iets binnen eten of drinken binnen? Vraag dan aan onze medewerkers of er nog plek is.
 • Mensen die een huishouden delen mogen met max. 4 personen binnen en buiten op anderhalve meter bij elkaar aan tafel zitten.
 • Mensen die geen huishouden delen mogen met max. 2 personen binnen anderhalve meter bij elkaar aan een tafel zitten. Extra personen kunnen we aan een tafel vlakbij op 1,5 meter afstand laten aanschuiven. Ons personeel zal de stoelen en tafels voor jullie placeren.
 • De lunchtijd is van 11:30 -16:00 uur en diner is van 17:00-21:00 uur.
 • De menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door onze barista’s een perfecte cappuccino bereiden.
 • Combineer je koffie, lunch, diner, borrel met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit.
 • EXTRA: Tijdens de Focus 1.5 periode bieden we als extraatje de Burger Take Away aan. Een veggie of meat burger die je voor je naar de film gaat (tot 17:00 uur) besteld en na de film mee naar huis neemt om thuis op te eten. Lees hier meer over de Take Away burgers en het bestelproces!
 • De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek.

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Het restaurant is dagelijks van 10:00 tot (voorlopig) 22:00 uur geopend – vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur.
Ter plekke óf online reserveren is vanaf 10 augustus 2020 weer verplicht. Bekijk de nieuwe regels. 

FAQ

Wat is het adres van Focus | Eten + Drinken?

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
088 1900 600

Kan ik een tafel reserveren?

Jazeker, als je zeker wilt zijn van een tafeltje kun je hier online reserveren > 

Wanneer is Focus | Eten + Drinken geopend?

Dagelijks van 10:00 in de ochtend tot voorlopig (tijdens de Focus 1.5 periode) 22:00 uur. De keuken is van 11:30 – 16:00 uur geopend voor lunch en van 17:00 – 21:00 uur voor diner. Daarnaast kun je van 11.30 – 21.00 uur van de borrelkaart bestellen. (Na de late film nog trek? Na 21:00 uur hebben we een wat beperkter assortiment frituur en nootjes. Vraag ernaar bij onze medewerkers.)

Ik heb specifieke wensen, kan de keuken daar rekening mee houden?

Zeker. Zolang je ons tijdig op de hoogte stelt en je verzoek binnen onze mogelijkheden valt, komen we graag tegemoet aan je wensen. Een aantal gerechten zijn bijvoorbeeld heel makkelijk te vertalen naar veganistische versies.