Breakfast at Focus – Filmontbijt

Breakfast at Focus – Filmontbijt

Breakfast at Focus – Filmontbijt

Breakfast at Focus is terug! Vanaf nu kun je weer wekelijks gebruik maken van dit heerlijke filmontbijt op de zondagochtend.

Iedere zondag kun je bij ons terecht voor Breakfast at Focus. Eerst de keuze uit twee soorten ontbijtjes in Focus | Eten + Drinken (groot of klein) en daarna naar een van de vijf films uit het programma van die ochtend. Een beter begin van je zondag is er niet!

Breakfast at Focus boeken:

Een Breakfast at Focus kan iedere week t/m vrijdag 15:00 uur geboekt worden. Het ontbijt is vanaf 10:00 uur, de films starten tussen 10:00 en 12:00 uur (varieert per week).

Zo boek je online een Breakfast at Focus:

Let op: Heb je een cadeaubon voor Breakfast at Focus? Kom dan in de week voor de film – uiterlijk vrijdag 15:00 uur – naar de kassa of bel de filmkassa tijdens kantooruren om een reservering te plaatsen.

Voor zondag 1 oktober hebben we de volgende films geselecteerd voor het ontbijt:

10:45 FOCUS JR: Elemental (6+)
10:45 Oppenheimer
10:55 Tanja – Dagboek van een guerrillera
11:00 Le Mépris
11:20 Voorpremière: Past Lives

  1. Ga bij de film die je wilt zien naar zondag 1 oktober.
  2. Selecteer bij kaartsoort een ontbijtarrangement klein of groot (zie prijzen hieronder), eventueel met een kortingskaartsoort (F- of Cinevillepas etc. erbij).
  3. Selecteer het aantal kaarten.
  4. Reken af met Ideal. Je ontvangt een e-ticket in je mailbox. Neem deze mee op je telefoon of als print als je komt.

We wensen je een fijn en lekker filmontbijt!

N.B: In verband met de voorbereidingen is het niet mogelijk om zonder een online boeking op zondagochtend langs te komen voor een filmontbijt. Boeken kan elke week tot vrijdag 15:00 uur.

Praktische info en prijzen

Er zijn twee filmontbijtopties:

Groot ontbijt – € 22,50 (incl. film) / F-pas € 20,50 / Cineville € 13,50
Warme drank naar keuze – grote verse jus – yoghurt – brood – gekookt eitje – diverse soorten hartig en zoet beleg

Klein ontbijt – € 17,50 (incl. film) / F-pas € 15,50 / Cineville € 8,50
Warme drank naar keuze – kleine verse jus – croissant – stokbrood – roomboter – jam

Bij kinderfilms kost het grote ontbijt €21,- (incl. film) en het kleine ontbijt €16,- (incl. film). Er is geen speciaal kinderontbijt; we raden je aan om te delen, of het kleine ontbijt te bestellen.

Allergieën? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Fijn als je dit van te voren aan kunt geven via info@focushoreca.nl (uiterlijk de vrijdag voordat je gaat ontbijten).

Breakfast at Focus cadeau doen?

Briljant idee! Bij de kassa zijn speciale cadeaubonnen verkrijgbaar voor ons filmontbijt (à € 22,50). Heb je een cadeaubon voor Breakfast at Focus ontvangen en wil je hem komen gebruiken? Kom dan in de week voor de film – uiterlijk vrijdag 15:00 uur – naar de kassa of bel de filmkassa tijdens kantooruren.