Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk

Een unieke filmische omgeving, op een centrale plek in Arnhem, onder de rook van de Eusebius, op loopafstand van het station, en voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Het eigentijdse Focus Filmtheater zou zo maar eens de ideale plek kunnen zijn voor jouw evenement.

De diverse multifunctionele zalen en ruimtes, in combinatie met eigen horeca Focus Eten en Drinken, bieden volop mogelijkheden voor vergaderingen, workshops, lezingen, presentaties of feestelijke bijeenkomsten. Naar wens aangevuld met een cultureel programma op maat.

Bekijk het overzicht van alle zalen en de Focus Factsheet.

ZAALVERHUUR

Ben je op zoek naar een mooie, sfeervolle locatie voor een vergadering, workshop, lezing, presentatie of een feestelijke bijeenkomst? Onze diverse zalen en ruimtes – in combinatie met onze horeca – bieden volop mogelijkheden.

FOCUS ETEN en DRINKEN

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek, dat is Focus  Eten en Drinken, onder een dak met Focus Filmtheater. De uitstekende WIFI, leestafels met stroompunten en fijne sfeer maken Focus overdag een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het terras  aan de Jansbeek of op het dak van Focus, die we naar wens in kunnen richten als vergaderzaal.

 

Zaal 2 Verhuur Focus Arnhem

CONTACT

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via sales-events@focusarnhem.nl / 088 1900666 of via het contactformulier.