Zaalverhuur

Zaalverhuur

Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een mooie, sfeervolle locatie voor een vergadering, workshop, lezing, presentatie of een feestelijke bijeenkomst? Ook in de Focus 1.5 periode heeft Focus Filmtheater Arnhem je veel te bieden!

Een snel overzicht van al onze mogelijkheden? Factsheet Focus 1.5

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sonja Pleging via 088 1900666 (telefonisch bereikbaar op ma van 09:00-17:00 en wo van 09:00-13:00) of reageer via het contactformulier.

Vijf comfortabele zalen van verschillende omvang, die voorzien zijn van allerlei technische mogelijkheden en een lichte, ruime foyer waar het zeer aangenaam toeven is. Focus is bovendien centraal gelegen, midden op Arnhems Audrey Hepburnplein 1, en gevestigd in een nieuw pand. Het NS station is op loopafstand en onder het station is de grote parkeergarage Arnhem Centraal.

De ruimtes van Focus kun je huren tegen een aantrekkelijke prijs. We stemmen graag jouw specifieke wensen en de mogelijkheden van Focus op elkaar af in een aanbod op maat. In het menu hiernaast (rechts) vind je uitgebreide omschrijvingen van de verschillende ruimtes, hun technische specificaties en wat er aan ondersteunende service mogelijk is.

Op culinair gebied zijn er veel mogelijkheden: van een lekkernij bij de koffie tot een uitgebreid ontbijt, een lunch of een afsluitend dinerbuffet, walking of sitting diner.

Filmprogramma bij je evenement?
Focus denkt graag mee over de invulling van een filmprogramma. Filminhoudelijk is er ruim voldoende expertise in huis om je te kunnen adviseren op het gebied van een filmgerelateerd evenement. Daarnaast beschikt Focus over een uitgebreid (educatief) netwerk dat aangesproken kan worden. De kosten van een lezing of inleiding bij een film zijn afhankelijk van de wensen.

Referenties
Focus ontving in de afgelopen tijd onder meer de volgende bedrijven en instellingen:
• De Kempenaer Advocaten • CCV • ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten • Wijnhandel Bloem
• Strijbosch Thunnissen Makelaars • Ondernemers Kontact Arnhem • Cultuurmij Oost • De Veluwse Bosgroep • De Soroptimisten • Stichting Gelders Doek • ROC Rijn IJssel • CNA & CNN • Theater de Plaats

“De persoonlijke benadering en het actieve meedenken in het voortraject en de flexibiliteit van Focus tijdens het event zelf, hebben er toe bijgedragen dat het geheel door de gezamenlijke Probusclubs in Arnhem zeer gewaardeerd werd.”

Eddo Neuteboom - Probus

''Hierbij nog onze dank voor jullie inzet bij de organisatie van onze Algemene Ledenvergadering. Alles was erg goed georganiseerd."

Gulian Nolthenius - Directeur NVBF

"Bedankt dat we bij jullie op het dakterras een concert mochten organiseren tijdens de NJO Muziekzomer. Het was een zeer geslaagde middag en jullie communicatie en hulp van te voren en op de dag zelf was super fijn. Ook hebben we heerlijk geluncht in het restaurant beneden!"

Sarah Olieman - NJO

"Het was een geslaagde dag, veel positieve reacties gehad. We zijn zeer tevreden. Heel prettig hoe er werd gemonitord en waar nodig bij gestuurd. De gasten waren zeer te spreken over de locatie en de mogelijkheden. Namens ons allen hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Jullie zijn fantastisch!"

Els Koot - De Kempenaer Advocaten

"Wat een inzet, ondersteuning en enthousiasme hebben wij gezien maar vooral ook, wat een geweldige werkplek en plek om te ontspannen! Zowel de koffie met petit fours als wel de lunch waren heerlijk. Wij zijn fan geworden van jullie theater!"

Ellen Puschmann - Soroptimisten