Kortingskaart: de F-pas

Kortingskaart: de F-pas

Kortingskaart: de F-pas

Naar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas, de kortingskaart van Focus. Voor € 15,50 per jaar* ontvang je op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,-. Ook in het weekend! Als pashouder mag je bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar een film uit het reguliere programma**.

Klik hier om een F-pas te bestellen. 

Bij het online kopen van kaarten wordt de F-pas-korting vervolgens meteen toegepast. Binnen een week kun je de pas bij onze kassa afhalen. Wil je in de tussentijd bij de kassa kaartjes kopen? Neem dan de bevestigingsmail mee voor het F-pasnummer.

Heb je al een F-pas, maar wil je hem verlengen? Klik hier om je pas te verlengen. 
De pas die je reeds hebt, blijft dan geldig.

F-pas kwijt? Neem dan contact op met onze administratie via info@focusarnhem.nl.

Wil je de pas afzeggen? Stuur dan een maand voor je abonnementsjaar is verstreken een mail naar info@focusarnhem.nl. Vermeld daarin de voor- en achternaam van de pashouder.

*De F-pas kost € 15,50 per jaar als je hem online bestelt. Liever schriftelijk bestellen? Er liggen formulieren bij de kassa van het filmtheater. I.v.m. de extra administratie kost een F-pas bij schriftelijk bestellen € 17,- per jaar. Via dit formulier is het ook mogelijk om de F-pas cadeau te geven.

** Voor het introducé-ticket ontvang je via e-mail een code, deze kan zowel online als aan de kasa ingewisseld worden voor ons reguliere programma. De F-pas Vrijkaart is een jaar geldig en is alleen te gebruiken i.c.m. een F-pas/Vrienden/Hartsvrienden-ticket. Bij online inwisselen: selecteer de kaartsoort F-pas Vrijkaart en vul bij code de verkregen code (zonder streepjes) in. Geen code ontvangen? Check ook je spam/reclame. Mocht ook hier niets te vinden zijn, stuur ons dan even een mailtje via info@focusarnhem.nl.