Kortingkaart: de F-pas

Naar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas, de kortingkaart van Focus. Voor € 15,- per jaar* ontvang je op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,-. Ook in het weekend! Als pashouder mag je bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Klik hier om een F-pas te bestellen. 

Bij het online kopen van kaarten wordt de F-pas-korting vervolgens meteen toegepast. Binnen een week kun je de pas bij onze kassa afhalen. Wil je in de tussentijd bij de kassa kaartjes kopen? Neem dan de bevestigingsmail mee voor het F-pasnummer.

Heb je al een F-pas, maar wil je hem verlengen? Klik hier om je pas te verlengen. 
De pas die je reeds hebt, blijft dan geldig.

F-pas kwijt? Neem dan contact op met onze administratie via info@focusarnhem.nl.

Wil je de pas afzeggen? Stuur dan een maand voor je abonnementsjaar is verstreken een mail naar info@focusarnhem.nl. Vermeld daarin de voor- en achternaam van de pashouder.

*De F-pas kost € 15,- indien je kiest voor doorlopende incasso; bij een eenmalige incasso en contante betaling kost de F-pas € 16,50. Online is alleen de pas met doorlopende incasso te verkrijgen. Kies je liever voor een eenmalige incasso? Dan kun je je F-pas bij de kassa van Focus Filmtheater kopen, via het daarvoor bestemde formulier. Klik hier voor de openingstijden.