Contact

Contact

Contact

ADRES EN CONTACT

Audrey Hepburnplein 1, 6811 EH Arnhem.

Focus Filmtheater is telefonisch bereikbaar (088 1900 666) van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Je kunt ons ook mailen via info@focusarnhem.nl. Zie de Wie is wie-pagina voor de contactpersonen per afdeling.

Focus | Eten + Drinken is telefonisch bereikbaar (088 1900 600) tijdens openingsuren. Overdag kun je alleen ter plekke reserveren. Voor het diner (vanaf 17:00 uur) is het mogelijk vooraf een reservering te plaatsen. Klik hier om online te reserveren.

OPENINGSTIJDEN

Focus Filmtheater is dagelijks geopend. Bekijk de filmagenda hier.

Focus | Eten + Drinken is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur (op vr en za tot 23:00 uur), voor koffie, lunch, borrel en diner. Voor het diner kun je online reserveren.

ROUTE EN BEREIKBAARHEID

Focus Filmtheater Arnhem ligt aan het Audrey Hepburnplein, in het centrum van Arnhem. Plan hier je route.

Vanaf station Arnhem centraal is het circa tien minuten te voet.

Dichtstbijzijnde bushaltes zijn Eusebiuskerk en Rozet.

PARKEREN

fiets: aan de zijkant van het gebouw staan de zogenaamde nietjes, waar je je fiets aan vast kunt maken.
auto: de dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Rozet en Q-park (Broerenstraat). Na 18:00 uur betaal je in Parkeergarage Rozet slechts €0,50 per uur. Meer informatie over tarieven e.d. >

Kom ruim op tijd: ’s Avonds en in het weekend kan het druk zijn in het centrum en de nabijgelegen parkeergarages. Zorg dat je op tijd van huis vertrekt. Vanaf vijf minuten na de aangegeven aanvangstijd van de film wordt er geen publiek meer toegelaten in de zaal.