Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Goed idee! Met onze cadeaubonnen verras je ze met een mooie film, een heerlijk diner, of (nog leuker) een combinatie hiervan.

Vanwege de lockdown is onze kassa helaas gesloten tot in ieder geval 14 januari 2022. Wil je een cadeaubon kopen? Onze filmcadeaubon is online te koop. Onze horecabonnen nog niet, deze kun je via de mail bestellen, dit geldt ook voor een combinatie van film- en horecabonnen. Bekijk hieronder de informatie!

FILMCADEAUBON

(vanaf €10 elk bedrag mogelijk) Focus Filmtheater Cadeaubon is zowel online als aan de kassa te koop. Online bestelde cadeaubonnen ontvang je direct in je mailbox! De bon is in te wisselen voor een bezoek aan een film of speciale voorstelling naar keuze, en hoeft niet in één keer besteed te worden. Voor het eventuele restbedrag ontvang je een nieuwe code.

HORECABON

Naast de filmcadeaubon verkopen we ook horecabonnen voor Focus | Eten + Drinken en bonnen voor ons filmontbijt: Breakfast at Focus. Deze bonnen zijn (nog) niet online te koop. Wil je een combinatie van film- en horeca-cadeaubonnen? Stuur dan een mail naar info@focusarnhem.nl waarin je aangeeft welke bonnen je wilt bestellen en voor welk bedrag + je naam en adresgegevens.

Filmtheater-bon (vanaf €10 elk bedrag mogelijk)

NIEUW! Nu ook online te koop en te verzilveren.

De Focus Filmtheater Cadeaubon is zowel online als aan de kassa te koop. Online bestelde cadeaubonnen ontvang je direct in je mailbox! De bon is in te wisselen voor een bezoek aan een film of speciale voorstelling naar keuze, en hoeft niet in één keer besteed te worden. Voor het eventuele restbedrag ontvang je een nieuwe code.

Let op: Onze oude filmcadeaubonnen (de bronzen variant) kunnen niet online verzilverd worden. Wil je hiervan gebruikmaken voor je filmbezoek? Neem dan contact met ons op via telefoon (088-1900666) of e-mail (info@focusarnhem.nl) om een reservering te maken. Bij de kassa kun je vervolgens met je bon afrekenen.

Restaurant-bon (€5 – €10 – €15 – €20 – €25)

In ons café-restaurant Focus | Eten + Drinken kun je dagelijks vanaf 10 uur terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. De kaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief, met veel aandacht voor vegan gerechten. Cadeaubonnen voor ons café-restaurant zijn alleen aan de kassa te koop.

Bij Focus | Eten + Drinken accepteren we ook de Dit is PAS Arnhem cadeaukaart.

Filmontbijt-bon (€19,50)

Voor alle fans van ons filmontbijt op de zondagochtend! Bij de kassa zijn speciale cadeaubonnen verkrijgbaar voor Breakfast at Focus. De bon is (2 jaar) geldig voor een groot ontbijt + een film naar keuze. Het ontbijt bestaat uit een warme drank naar keuze, grote verse jus, yoghurt, brood, een gebakken eitje, diverse soorten hartig en zoet beleg.

I.v.m. de coronasluitingen zijn alle nu nog circulerende cadeaubonnen die in 2020/2021 zouden aflopen of zijn gekocht, een jaar langer geldig dan staat aangegeven op de bon.

Extra cadeautips voor filmfans

Geef een F-pas of Cineville cadeau!

F-pas: Naar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas, de kortingskaart van Focus. Met de F-pas ontvang je een jaar lang €2,- korting op reguliere voorstellingen en bijna alle specials. Ook in het weekend! Als pashouder mag je bovendien ieder jaar gratis iemand meenemen naar de film. Iemand verrassen met een F-pas? Bestel deze voor slechts €17,- aan de kassa met het speciale bestelformulier.

Cineville: Geef onbeperkt goeie films met Cineville! Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag per maand (vanaf €17,50) onbeperkt naar de film in meer dan 50 filmtheaters door heel Nederland. Bestel de Cinevillepas hier als cadeau (minimaal 4 maanden).