Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Andere mensen ook laten genieten van Focus? Goed idee! Met onze cadeaubonnen verras je ze met een mooie film, een heerlijk diner, of (nog leuker) een combinatie hiervan.

FILMTHEATER-BON (bedrag naar keuze vanaf €10,-, 2 jaar geldig)

De Focus Filmtheater Cadeaubon is zowel online als aan de kassa te koop. Online bestelde cadeaubonnen ontvang je direct in je mailbox! De bon is in te wisselen voor een bezoek aan een film of speciale voorstelling naar keuze, en hoeft niet in één keer besteed te worden. Voor het eventuele restbedrag ontvang je een nieuwe code.

Let op: Onze oude filmcadeaubonnen (de bronzen variant) kunnen niet online verzilverd worden. Wil je hiervan gebruikmaken voor je filmbezoek? Neem dan contact met ons op via telefoon (088-1900666) of e-mail (info@focusarnhem.nl) om een reservering te maken. Bij de kassa kun je vervolgens met je bon afrekenen.

RESTAURANT-BON (bedrag naar keuze vanaf €10,-, 2 jaar geldig)

In ons café-restaurant Focus | Eten + Drinken kun je dagelijks vanaf 10 uur terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. De kaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief, met veel aandacht voor vegan gerechten. Cadeaubonnen voor ons café-restaurant zijn aan de kassa te koop. Nu nog alleen bij het filmtheater, vanaf binnenkort ook bij het restaurant.

Bij Focus | Eten + Drinken en Focus Filmtheater accepteren we ook de Dit is PAS Arnhem cadeaukaart.

FILMONTBIJT-BON (€17,50 – €22,50, 2 jaar geldig)

Voor alle fans van ons filmontbijt op de zondagochtend! Bij de kassa zijn speciale cadeaubonnen verkrijgbaar voor Breakfast at Focus. De bon is (2 jaar) geldig voor een ontbijt + een film naar keuze. De Breakfast at Focus bon kan sinds kort verschillende bedragen bevatten en kan zowel online als aan de kassa ingewisseld worden. (NB: De oude blauwe bon kan alleen aan de kassa besteed worden. Neem hiervoor contact met ons op via info@focusarnhem.nl of 088-1900666.)

I.v.m. de coronasluitingen zijn alle nu nog circulerende cadeaubonnen die in 2020/2021 zouden aflopen of zijn gekocht, een jaar langer geldig dan staat aangegeven op de bon.

Extra cadeautips voor filmfans

Geef een F-pas of Cineville cadeau!

F-pas: Naar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas, de kortingskaart van Focus. Met de F-pas ontvang je een jaar lang €2,- korting op reguliere voorstellingen en bijna alle specials. Ook in het weekend! Als pashouder mag je bovendien ieder jaar gratis iemand meenemen naar de film. Iemand verrassen met een F-pas? Bestel deze voor slechts €17,- aan de kassa met het speciale bestelformulier.

Cineville: Geef onbeperkt goeie films met Cineville! Met de Cinevillepas kun je voor een vast bedrag per maand (vanaf €17,50) onbeperkt naar de film in meer dan 50 filmtheaters door heel Nederland. Bestel de Cinevillepas hier als cadeau (minimaal 4 maanden).