6 juli 2022

Masterclass Productie

Ben jij benieuwd hoe je als filmmaker een succesvolle korte film met een laag budget produceert? Kom dan op dinsdag 12 juli naar de Gelderland Film Meeting in Focus met een Masterclass Produceren gericht op low budget korte films.

De masterclass is georganiseerd door Go Short en wordt gegeven door Marleen Slot. Zij gaat uitgebreid in op de ins & outs van low budget korte filmproductie, de valkuilen en de rol van een producent bij dit soort producties. Marleen heeft als ervaren producent aan veel grote titels meegewerkt zoals Zurich, Neon Bull en Dirty God. Ook produceerde zij de eerste Nederlandse stop-motion film Knor die als voorpremière na de masterclass te zien is.

PROGRAMMA

De Gelderland Film Meeting vindt plaats in Focus Filmtheater in Arnhem. Na de masterclass kun je napraten tijdens het netwerkdiner en kun je de voorpremière van de stop-motion film Knor bijwonen, gevolgd door een Q&A met Marleen Slot.

15.30 – 17.00 Masterclass Produceren met Marleen Slot (€15)
17.00 – 19.00 Netwerkdiner (optioneel, €10)
19.00 – 20.30 Vertoning Knor met Q&A (optioneel, €9,50)

Opgeven

Geef je op voor 8 juli door een mail te sturen naar industry@goshort.nl. Vermeld hierbij je naam, e-mailadres en bij welke onderdelen (masterclass, netwerkdiner en vertoning) je aanwezig bent. Indien je bij het netwerkdiner aanwezig bent, geef het dan aan als je allergieën hebt (het diner is veganistisch). Wees er snel bij want vol = vol!