Knor

Tickets:
Meer

Knor

Mascha Halberstad - Nederland - 2022 - 72 minuten - taal: Nederlands
  • 6 jaar en ouder
  • angst

Op zondag 10 juli om 14:30 uur verzorgen we in Focus een feestelijke Arnhemse première van Knor, in aanwezigheid van Mascha Halberstad en Tosca Menten. Vooraf zijn er (vanaf 13:30 uur) leuke activiteiten in en voor Focus, waaronder een varkentjesrace, Knorretje prik, een Knor knutselhoek. photobooth, mini-expo, broodjes vegaworst en meer. De voorverkoop is gestart!

Op dinsdag 12 juli om 19:00 is er nog een bijzondere voorstelling van Knor. Na de film is er een Q&A met producent Marleen Slot. Vanaf 13 juli is de film regulier te zien.

De eerste Nederlandse stopmotionspeelfilm ooit! Deze aandoenlijke, grappige animatiefilm van regisseur Mascha Halberstad is gebaseerd op het boek ‘De Wraak van Knor’ van Tosca Menten (‘Dummie de Mummie’). De lovend ontvangen film ging in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn in februari 2022 en is geheel in de Arnhemse Holy Motion Studio gemaakt.

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens… Geschikt voor de hele familie, vanaf 6 jaar!

Met stemmen van o.a. Kees Prins, Jelka van Houten, Henry van Loon, Loes Luca en Alex Klaasen.

KNOR IN DE MEDIA

Bekijk op IMDB