17 juni 2022

Word ook vrijwilliger!

Wist je dat er maar liefst 85 vrijwilligers bij Focus werken? Op dit moment zijn we nog op zoek naar operationeel medewerkers voor met name onze openluchtvoorstellingen op het dak. Taken zijn o.a. het starten van de film, een kort praatje en handelen bij eventuele storingen. Ook kun je ingezet worden voor kaart- en zaalcontrole.

Focus is een modern filmtheater waar veel automatisch verloopt. Zo gaat de zaalapparatuur ’s ochtends vanzelf aan en ook weer automatisch uit aan het einde van de dag. De meeste voorstellingen starten ook automatisch. De voorstellingen in onze openluchtzaal op het dak vormen daarop een uitzondering.

Omdat binnenkort het openluchtseizoen weer volop van start gaat, zijn we met spoed op zoek naar operationeel medewerkers (O-medewerker).

De O-medewerker vervult naast de taken van Publieksservicemedewerker, o.a. kaart- en zaalcontrole, nog een aantal andere taken, waaronder:

1. Het starten, na een kort praatje, van de voorstellingen in onze buitenzaal.
2. Monitoren of alle zalen goed opgestart zijn, of alle automatisch gestarte apparatuur werkt.
3. Monitoren van de voorstellingen, die automatisch starten.
4. Het herkennen van storingen en het daarbij juist handelen om de storing op te lossen.

Als dank voor minimaal 1 dienst per week krijg je een filmpas waarmee je gratis naar de film kunt in Focus en ontvang je muntjes voor Focus | Eten + Drinken.

Interesse? Mail naar vrijwilligers@focusarnhem.nl en we nemen contact met je op!