4 juni 2024

Vacature Stagiair(e) PR & Marketing

Grenzeloze filmliefde, altijd een prachtprogramma, vijf filmzalen, een sfeervol café, zonnig terras en openluchtvertoningen op het dak; dat is Focus Filmtheater Arnhem. We bevinden ons aan het Audrey Hepburnplein, midden in de stad, tussen andere Arnhemse iconen als de Eusebiuskerk en Rozet.

14 medewerkers, 95 vrijwilligers en een wisselend aantal horecamedewerkers maken het mogelijk om Focus Filmtheater 365 dagen per jaar te laten draaien. In onze vijf filmzalen en openluchtzaal op het dak bieden we een afwisselend aanbod van actuele films en speciale evenementen. Daarnaast is het ruim opgezette café-restaurant dagelijks geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.

Focus Filmtheater heeft op dit moment de volgende vacatures:

Stagiair PR & Marketing (per sept 2024)

Heb jij affiniteit met film/cultuur, gevoel voor taal- en beeldredactie en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan is een stageplek bij Focus Filmtheater in Arnhem geschikt voor jou! Het filmtheater is op zoek naar een pr & marketing stagiair(e) die het team komt versterken in de periode van sept 2024 – jan 2025. Je gaat onder andere social media content bedenken en maken, persberichten schrijven en de website onderhouden en updaten. Bovendien is er veel ruimte voor inbreng van eigen ideeën én mag je als stagiair(e) gratis naar de film! Bekijk hier de vacature. We kijken uit naar je motivatie en cv!