14 april 2023

Pannenkoeken bakken met Juul Vrijdag

In de meivakantie staat Focus Filmtheater in het teken van Focus Junior, met extra veel kinderfilms, activiteiten en pannenkoeken eten in het restaurant. Op dinsdag 2 mei om 14:10 uur is er een speciale voorstelling van Kikkerdril (6+) met na afloop een gratis activiteit op het dak!

In de lieve familiefilm Kikkerdril van Simone van Dusseldorp loopt de zesjarige Max weg van huis om een belangrijke opdracht te vervullen: kikkerdril vinden voor zijn broer. Onderweg valt hij van het ene avontuur in het andere. Na afloop van de film gaat actrice Juul Vrijdag – oma in de film – met de kinderen pannenkoeken bakken op het dak en er is de mogelijkheid om kikkerdril en andere waterbeestjes te bestuderen met een microscoop. Meer info en tickets

Kikkerdril

De zevenjarige Max woont met zijn alleenstaande moeder (Georgina Verbaan) en grote broer in een flatje in de stad. Maar hij struint het liefst in zijn blauwe overall door de bossen en weilanden rond het dijkhuisje van zijn oma (Juul Vrijdag). Als zijn broer naar het ziekenhuis moet om zijn amandelen te laten knippen vraagt hij Max hem een pot kikkerdril te brengen. Anders zal hij nooit meer praten. Max loopt weg van huis om deze belangrijke opdracht te vervullen en valt onderweg van het ene avontuur in het andere. Kikkerdril is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.