2 januari 2021

Geef iets leuks om naar uit te kijken in 2021!

We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Dus houd je filmliefde warm en koop vast een Focus cadeaubon, dan heb je iets leuks om naar uit te kijken!

Met een cadeaubon van Focus Filmtheater zit je altijd goed, want het programma van Focus is gevarieerd en heeft voor elk wat wils! Er zijn bonnen voor ons cafe-restaurant, Focus I Eten + Drinken (€ 5 – € 25), voor de film (€ 10,50) en voor ons Filmontbijt ‘Breakfast at Focus’ (€ 19.50). Combineren kan uiteraard ook. Kortom, een ideaal cadeau voor de feestdagen!

NB: We zijn nu uiteraard nog gesloten, maar koop alvast een bon om te gebruiken na de heropening! Je steunt Focus en geeft iets leuks om naar uit te kijken!

Filmtheater-Bon (€ 10,50)

Focus Filmtheater is dé plek voor kwalitatieve films en inspirerende specials. De filmbon is 2 jaar geldig voor alle reguliere voorstellingen. Het programma van Focus is breed en heeft voor elk wat wils: films van over de hele wereld, klassiekers, films met livemuziek, films in de openlucht, kinderfilms, en nog veel meer. Bekijk hier de agenda.

Focus | Eten + Drinken – Bon (€ 5 – € 25)

Onder het dak van Focus Filmtheater vind je Focus | Eten + Drinken. In dit café-restaurant kun je dagelijks vanaf 10 uur terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. De kaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente. Genoeg keuze om je bon goed te besteden!

Breakfast at Focus – Bon (€ 19,50)

Iedere zondagochtend staat Focus in het teken van Breakfast at Focus. Vanaf 10:00 uur heb je de keuze uit twee soorten ontbijtjes en aansluitend 1 van de 5 films die die ochtend te zien zijn. De bon is (2 jaar) geldig voor een groot ontbijt + een film naar keuze. Het ontbijt bestaat uit een warme drank naar keuze, grote verse jus, yoghurt, brood, een gebakken eitje, diverse soorten hartig en zoet beleg.

Bestellen

De bonnen kunnen tijdens onze openingstijden aan de kassa worden gekocht, maar ook online besteld worden.

Online bestellen
  • Stuur een mail naar info@focusarnhem.nl waarin je aangeeft welke en hoeveel bonnen je wilt bestellen (voor de Focus I Eten + Drinken bon ook welk bedrag per bon) + je naam en adresgegevens.
  • Maak het bedrag + € 1,82 verzendkosten over naar IBAN: NL85 RABO 0150 7168 34 t.n.v. Stichting Focus Filmtheater, o.v.v. ‘Cadeaubon(nen) voor’ + naam
  • Binnen 5 dagen worden de bon(nen) opgestuurd.