10 december 2021

Focus Live

Focus | Eten + Drinken start vanaf 19 december 2021 met een nieuw initiatief, Focus Live. Gratis livemuziek op zondag in sfeervolle café-setting!

Vanwege de nieuwe maatregelen is de eerste Focus Live op zondagmiddag tussen 15:00 en 16:30 uur. Wanneer de maatregelen het toelaten, verschuiven we het naar de zondagavond vanaf 19:30 uur.

Elke laatste zondag van de maand kun je in Focus | Eten + Drinken terecht voor livemuziek! Onder de noemer Focus Live presenteert zangeres (en oud-Focus-medewerker) Jacqueline Djohar maandelijks nieuwe artiesten met uiteenlopende muziekstijlen en achtergronden. Een Focus Live-sessie bestaat uit twee sets van ongeveer een half uur en vindt plaats in het café restaurant. Schuif ook aan en geniet mee (zachtjes meezingen mag…)!

De eerste editie is op zondag 19 december; vanwege de kerstdagen een weekje eerder dan ‘de laatste zondag van de maand’.

PROGRAMMA FOCUS LIVE


zo 19 dec | vanaf 15:00 uur

Jacqueline Djohar (zang) en Alexander Pielsticker (piano) brengen samen verschillende nummers ten gehore, van Sting tot Lianne La Havas en van Coldplay tot Gregory Porter.

Zang // Jacqueline Djohar is in 2017 afgestudeerd op het ArtEZ Conservatorium, Arnhem in de richting Jazz & Pop Zang. Sindsdien zingt zij in verschillende projecten, zoals Neder-pop band ‘ELIEN’ als backing vocaliste of op evenementen zoals ‘Bridge to liberation’.

Piano // Alexander Pielsticker is een veelzijdige pianist, die niet alleen klassiek en jazz tot zijn grote liefdes telt, maar ook elektronische en popmuziek. Hij is afgestudeerd in zowel de richting ‘Composition for Film & Theatre’ als ook in piano, tevens op het ArtEZ Conservatorium, Arnhem. Op dit moment is hij bezig met een Master opleiding piano en is hij regelmatig met zijn trio ‘Lanzensticker’ op het podium te vinden. Meer info over Alexander