1 april 2022

Bedankt Cinevillers!

Lieve Cinevillers,

Het is tijd voor een bedankje, want jullie bleven Cineville en de filmtheaters massaal trouw – zelfs toen jullie niet of maar mondjesmaat naar de film konden. Om dat te vieren laten we jou de cadeaus uitdelen. In april mag je namelijk zo vaak als je wilt gratis iemand meenemen naar de film. Én: deze hele maand krijg je vooraf aan ieder bezoek een gratis drankje! Kom je met een +1, dan die natuurlijk ook.

Behalve een bonus voor de Cinevillers, is het ook een extraatje voor Focus. Wij krijgen namelijk ieder bezoek en drankje uitbetaald uit de donatiepot die tijdens de lockdown via jullie lidmaatschap bij elkaar is gespaard. We zien je dus graag bij de kassa en aan de bar!

Oké, nog één cadeautje: als jouw +1 zijn mailadres achterlaat op deze pagina, dan kunnen we hem in mei met een maand gratis Cineville misschien overhalen om zelf ook lid te worden van de club. Heb jij er straks een filmvriend bij for life.

Hoe werkt het #1: gratis iemand meenemen:

 • Als Cinevillepashouder kun je online je kaartje reserveren zoals je dat gewend bent.
 • Tegelijkertijd met je reservering koop je in de online kassa van Focus een Cineville-introducee-ticket. Deze heet: Cineville Vriend Vrijkaart, kost € 0,- (m.u.v. specials met een toeslag voor Cinevillers) en is het ticket voor je +1. Bij de voorstellingen vanaf 1 april zijn deze tickets al toegevoegd.
 • Als je in Focus bent, activeer je je eigen Cineville-reservering door je Cinevillepas te laten scannen. Het Cineville-introducee-ticket hoef je niet te activeren en kun je direct gebruiken.
 • Heb je geen reservering en kom je op de bonnefooi? Haal dan aan de kassa tegelijkertijd een kaartje voor jezelf en het gratis kaartje voor je +1.
 • Je loopt samen met je filmvriend naar de zaal; zo weten we zeker dat het gratis vriendenkaartje is uitgedeeld door iemand met een Cinevillepas. Komt iemand alleen met een Cineville-Vriend-Ticket, dan kan de zaalwacht diegene niet binnenlaten.

Hoe werkt het #2: je gratis drankje vooraf:

 • Op vertoon van je Cinevillepas kun je voorafgaand aan de voorstelling een gratis drankje afhalen aan de bar. (Dus iedere keer dat je naar een film gaat opnieuw!)
 • Heb je een Cineville-Vriend-ticket? Natuurlijk krijgt ook je +1 een drankje voor nop!
 • Voor je gratis drankje kun je kiezen uit fris, koffie, thee, huiswijn of pils.

Tot slot

 • De cadeau-actie is bedoeld voor iedereen met een Cineville-lidmaatschap en is geldig bij alle reguliere en bijna alle speciale filmvertoningen in de Cineville-theaters.
 • Het kan zijn dat het filmtheater bij speciale-speciale voorstellingen een kleine toeslag vraagt.
 • De cadeauperiode loopt van 1 t/m 30 april 2022.

Alvast een hele fijne maand!

Liefs,
Cineville