25 juni 2021

Bedankt Cinevillers!

Lieve Cinevillers,

Het is tijd voor een bedankje, want jullie bleven Cineville en de filmtheaters massaal trouw – zelfs toen jullie niet naar de film konden. Om dat te vieren laten we jou de cadeaus uitdelen. Van donderdag 1 juli t/m woensdag 21 juli mag je namelijk gratis iemand meenemen naar de film. Drie weken lang, zo vaak als je wilt! En er zit nóg iets leuks in dit pakje: vooraf aan ieder bezoek krijgen jij en je date een drankje van het huis.

Behalve een bonus voor de Cinevillers, is het ook een extraatje voor Focus. Wij krijgen namelijk ieder bezoek en drankje uitbetaald uit de donatiepot die tijdens de lockdown via jullie lidmaatschap bij elkaar is gespaard. We zien je dus graag bij de kassa en aan de bar!

Hoe werkt het #1: gratis iemand meenemen:

 • Als Cinevillepashouder kun je online je kaartje reserveren zoals je dat gewend bent.
 • Tegelijkertijd met je reservering koop je in de online kassa van Focus een Cineville-introducee-ticket. Deze heet: CV Introducee, kost € 0,- (m.u.v. specials met een toeslag voor Cinevillers) en is het ticket voor je +1. Bij de voorstellingen vanaf 1 juli zijn deze tickets al toegevoegd.
 • Als je in Focus bent, activeer je je eigen Cineville-reservering door je Cinevillepas te laten scannen. Het Cineville-introducee-ticket hoef je niet te activeren en kun je direct gebruiken.
 • Heb je geen reservering en kom je op de bonnefooi? Haal dan aan de kassa tegelijkertijd een kaartje voor jezelf en het gratis kaartje voor je +1.
 • Je loopt samen met je filmvriend naar de zaal; zo weten we zeker dat het gratis vriendenkaartje is uitgedeeld door iemand met een Cinevillepas. Komt iemand alleen met een Cineville-introducee-ticket, dan kan de zaalwacht diegene niet binnenlaten.

Hoe werkt het #2: je gratis drankje vooraf:

 • Op vertoon van je Cinevillepas kun je voorafgaand aan de voorstelling een gratis drankje afhalen aan de bar. (Dus iedere keer dat je naar een film gaat opnieuw!)
 • Heb je een Cineville-introducee-ticket? Natuurlijk krijgt ook je +1 een drankje voor nop!
 • Voor je gratis drankje kun je kiezen uit fris, koffie, thee, huiswijn of pils.

Tot slot

 • De cadeau-actie is bedoeld voor iedereen met een Cineville-lidmaatschap en is geldig bij alle reguliere en bijna alle speciale filmvertoningen in de Cineville-theaters.
 • Het kan zijn dat het filmtheater bij speciale-speciale voorstellingen een kleine toeslag vraagt.
 • De cadeauperiode loopt van donderdag 1 juli t/m woensdag 21 juli.

We pakken flink uit, dus het zal in het begin nog even zoeken zijn voor iedereen achter de kassa, achter de bar en bij de zaal. Misschien loopt het wat minder soepel dan je gewend bent, maar met wat geduld en overleg komen we er vast wel uit.

Oké dat was ‘m. Laat het ons vooral weten waar jullie de lekkerste koekjes meekregen bij de thee en koffie.

Liefs,
Cineville