4 juli 2024

Vacature 1e medewerker bediening

Grenzeloze filmliefde, altijd een prachtprogramma, vijf filmzalen, een sfeervol café, zonnig terras en openluchtvertoningen op het dak; dat is Focus Filmtheater Arnhem. We bevinden ons aan het Audrey Hepburnplein, midden in de stad, tussen andere Arnhemse iconen als de Eusebius Kerk en Rozet.

Café-restaurant Focus Eten en Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater, is een plek waar iedereen dagelijks vanaf 10:00 uur welkom is voor koffie, lunch, borrel en diner. Ons publiek is een combinatie van filmbezoekers, studenten, zakelijke gasten en mensen die een dagje uit hebben in de stad. De sfeer in ons café is open en ongedwongen. Door de samenwerking met het filmtheater zijn wij een levendig bedrijf dat zich in korte tijd heeft neergezet als succesvolle horecaonderneming. Nog steeds zijn we groeiende en blijven we ons ontwikkelen.

Focus Eten en Drinken zoekt per 1 augustus 2024 een:

1e medewerker bediening
(2 à 3 dagen / week)

Stel je voor: je hebt net een ochtend achter de rug met zakelijke gasten, een vergadering in de foyer, een groepje freelancers aan de leestafel en hier en daar wat studenten en koffiedrinkende vriendinnen. Elk moment kan de Filmclub uitlopen, 120 filmbezoekers, waarvan een groot deel komt lunchen. Op het programma zie je dat er in het komende uur ook weer vijf nieuwe films starten, waarvoor een aantal gasten waarschijnlijk bij de bar komt om een drankje of snack te halen voor in de filmzaal. Houd jij op dit soort momenten het hoofd koel, zorg je ervoor dat elke gast zich thuis voelt en bewaar je ondertussen de rust en gezelligheid in het team? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe 1e medewerker!

Wat je bij ons kunt verwachten:

• Een mooie verantwoordelijke rol binnen een creatief en divers team;
• Een dynamische en culturele werkomgeving in hartje Arnhem, waar altijd wat gebeurt en de totaalbeleving van de gast voorop staat;
• Een mooie verantwoordelijke positie waarbij we een gezonde werk-privé balans erg belangrijk vinden;
• Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) en een salaris dat past bij de zwaarte van de functie (cao Nederlands Horeca Gilde);
• Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
• De leuke extra’s van werken bij Focus Eten en Drinken onder het dak van Focus Filmtheater Arnhem zoals personeelskorting en de mogelijkheid de programmering zelf te ervaren.

Wie jij bent:

• Je bent vooral jezelf en werkt graag in een dynamische, culturele omgeving;
• Je bent zowel in het weekend beschikbaar als op doordeweekse dagen en avonden;
• Je hebt leidinggevende ervaring opgedaan met een team in een horecaonderneming;
• Je bent in staat om en haalt plezier en voldoening uit het coachen en enthousiasmeren van collega’s;
• Je voelt je verantwoordelijk voor de totaalbeleving van alle gasten.

We vinden het belangrijk dat al onze verschillende gasten zich thuis voelen bij Focus Eten en Drinken. Ons personeel is hier een belangrijke factor in. We zijn dan ook blij met ons enthousiaste en diverse team! Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft, hoe je eruitziet en van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar je talent en hoe je het verschil maakt voor onze organisatie.

Zie jij jezelf al bij ons rondlopen?

Reageer dan snel en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatiebrief ook jouw cv op m.polman@focushoreca.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Maartje Polman, (tijdelijk) restaurantmanager.

Met het verzenden van je sollicitatie ga je ermee akkoord dat we sollicitatie maximaal 1 jaar bewaren. Online screening op social media en een referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

FocusArnhemEtenenDrinken