Reserveren bij Focus | Eten + Drinken

Reserveren bij Focus | Eten + Drinken

Reserveren bij Focus | Eten + Drinken

Focus | Eten + Drinken is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op di t/m za tot 24:00 uur en op zo en ma tot 22:00 uur.

Bij ons is het overdag niet nodig om vooraf te reserveren. Ook op drukke dagen is er voldoende doorloop. Dus kom lekker binnen en zoek een tafeltje uit! Is het druk, check dan even met de bediening wat er mogelijk is.

Ben je van plan om met een grotere groep (vanaf 6 personen) te komen lunchen of wil je om andere redenen wat meer zekerheid (speciale gelegenheid, allergieën, rolstoel, e.d.)? Bel of mail ons dan even. Voor de avond raden wij je aan vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of via de reserveerbutton.

RESERVEREN OP HET TERRAS

In de warme maanden is het goed toeven op ons zonnige terras aan de Jansbeek en met uitzicht op de Eusebius. Kom heerlijk aanwaaien en zoek een mooi plekje uit!

Wil je voor het diner buiten een tafel reserveren dan doen we uiteraard ons best om dit te regelen. Wel houden we op terras graag een groot aantal tafels beschikbaar voor inloop. Niets leuker dan spontaan beslissen dat je voor of na de film toch even lekker wilt komen eten of na de borrel in de zon wilt blijven hangen voor een diner.

WIST JE DAT?

Wist je dat je bij mooi weer ook een klein privé-terrasje kunt huren voor je diner tot 14 personen? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.