West Side Story

West Side Story

Steven Spielberg - VS - 2021 - 156 minuten - taal: Engels, Spaans - ondertiteling: Nederlands

Deze film is op Eerste Kerstdag (za 25 dec) te combineren met een heerlijk Kerstontbijt bij Focus I Eten + Drinken. Klik hier voor alle info!

'Fantastische opfrisbeurt voor de tijdloze klassieker.'

NRC

'Spielbergs ‘West Side Story’ balanceert prachtig tussen het oude en het nieuwe.'

De Volkskrant

'Werkt tegen elke winterdip.'

Trouw

West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde.

De iconische musical in een zinderend nieuw jasje, geregisseerd door Steven Spielberg! De klassieker West Side Story is een tijdloze bewerking van Shakespeares Romeo and Juliet, waarin het rassenconflict uit de Amerikaanse binnensteden van de jaren ‘50 wordt gevat in een liefdesverhaal. Het draait om de rivaliserende jeugdbendes The Jets en The Sharks, die strijden voor hun territorium en respect van hun wijk in New York. Jets-leider Tony en Maria, het zusje van Sharks-leider Bernardo, worden verliefd. Een liefde die gedoemd lijkt om te mislukken…

In deze meeslepende nieuwe verfilming schitteren onder anderen Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff).

Bekijk op IMDB