The Doors: Live at the Bowl ’68 Special Edition

The Doors: Live at the Bowl ’68 Special Edition

VS - 92 minuten - taal: Engels - ondertiteling: Nederlands

The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition tovert bioscopen om tot concertzalen. Voor Doors-fans is het dé kans om het live optreden van Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek en Robby Krieger op een unieke manier te ervaren!

Op 5 juli 1968 zetten The Doors het podium van de Hollywood Bowl in vuur en vlam met een legendarisch optreden dat wordt beschouwd als het beste wat de band ooit op film heeft vastgelegd. Het viertal wist de twee jaar ervoor hun liveoptredens te perfectioneren en was in absolute topvorm na hun derde albumrelease ‘Waiting for the Sun’ met de nummer 1 hit ‘Hello, I Love You’.

Nu, op 4 november 2021, ter ere van het 50e jubileum van het laatste studioalbum L.A. WOMAN (1971), zal The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition bioscopen omtoveren tot concertzalen.  Robby Krieger zelf zei: ‘De magie die is verricht om de beeld- en geluidskwaliteit van deze show te optimaliseren zal iedereen het gevoel geven alsof ze op de eerste rij in de Hollywood Bowl zitten.’

Dit speciale bioscoopevenement ter ere van L.A. WOMAN bevat een gloednieuw optreden en een gesprek met John Densmore, Robby Krieger en Doors Manager, Jeff Jampol. Exclusief gefilmd voor het grote doek.