Sing 2 (NL) (6+)

Tickets:
Meer

Sing 2 (NL) (6+)

Garth Jennings - VS - 2021 - 112 minuten - taal: Nederlands
  • 6 jaar en ouder
  • angst
  • geweld

De koala Buster Moon en zijn muzikale vrienden gaan in deze animatiefilm op zoek naar de legendarische rocklegende Clay Calloway, om hun nieuwe show te redden.

Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft hij z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: een grootse nieuwe show in het Crystal Tower Theater. Samen met zijn muzikale vrienden– waaronder Rosita, de drukke moeder-big, punk-rock stekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny en het uitbundige varken Gunter – probeert hij binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een de meedogenloze wolf meneer Crystal.

In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, belooft Buster dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is echter dat hij Clay nog nooit heeft ontmoet en dat de artiest zich na het verlies van zijn vrouw tien jaar geleden nooit meer in het openbaar heeft vertoond… Om de show te redden beginnen Buster en zijn vrienden aan een zoektocht om Clay te vinden en hem over te halen terug te keren op het podium. Wat begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen.

Bekijk op IMDB