Love in a Bottle

Love in a Bottle

Paula van der Oest - Nederland - 2021 - 79 minuten - taal: Engels - ondertiteling: Nederlands
  • alle leeftijden

'Dankzij de (noodgedwongen) gekozen vorm is Love in a Bottle een opvallend intieme romkom.'

de Volkskrant

'De films gedraaid tijdens de coronapandemie lijken bezigheidstherapie in afwachting van betere tijden. ‘Love in a Bottle’ is een welkome uitzondering.'

NRC

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het gebeurt. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien.

Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen.

Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zal de relatie standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel stappen? De wereld is nog steeds in de greep van Covid 19 en Love In A Bottle is daarom een hele toepasselijke film. De online bubbel van Lucky en Miles zal voor velen herkenbaar zijn: we hebben afgelopen tijd allemaal via een scherm onze relaties moeten onderhouden.

‘Sympathieke romantische komedie over verlangen en verliefd worden op afstand. Geloofwaardig en goed gespeeld.’

VPRO Cinema

Piclfilms van Focus Arnhem

Bekijk op IMDB