Focus kinderfilms in het Openluchtmuseum

Focus kinderfilms in het Openluchtmuseum

Natuurlijk draaien we ook kinderfilms in Focus Filmtheater zelf. Ons huidige kinderfilmaanbod vind je onder Junior op onze website.

Lekker eten en drinken. Naar muziek luisteren. Leuke dingen doen met het hele gezin. Tijdens de Zomeravonden in het Openluchtmuseum van 31 juli t/m 15 augustus kan het allemaal tegelijk! Ook Focus is aanwezig en draait net als vorig jaar kinderfilms in Loods Goes. Te zien zijn Ella Bella Bingo en Minuscule 2.

Van 31 juli tot en met 15 augustus is het Openluchtmuseum iedere avond van 16.00 tot 21.00 uur geopend met een feestelijk programma op verschillende locaties in het museumpark. Kom genieten in een prachtige omgeving boordevol natuur en geschiedenis!

Focus-films in Loods Goes
In Loods Goes is tijdens de Zomeravonden een kinderbioscoop ingericht waar iedere avond in samenwerking met Focus twee films worden getoond. Te zien zijn:

17.00 – 18.15 uur: Ella Bella Bingo (2020, Frank Mosvold)
Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen . Maar als op een dag ‘coolkid’ Johny in de stad arriveert, besluit Henry ook vrienden te worden met Johny. Ella voelt zich jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige cross-fiets aan Henry cadeau geeft. Dan besluit ze dat het genoeg is en dwingt Henry om te kiezen tussen Johny , of haarzelf…

18.30 – 20.00 uur: Minuscule 2 – Het tropisch avontuur (2018, Hélène Giraud en Thomas Szabo)
Een jong lieveheersbeestje belandt per ongeluk op het tropische eiland Guadeloupe. Zal hij ooit de weg naar huis weer kunnen vinden? Miniscule 2 is een hilarisch, spannend en ontroerend animatie-avontuur voor de hele familie.

Deze films zijn gratis toegankelijk met een geldig entreekaartje Zomeravonden in het Openluchtmuseum voor de desbetreffende avond.

Bekijk het hele programma via de website van het Openluchtmuseum.