Club Queer: The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

Club Queer: The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

Stephen Elliott - 1994 - 104 minuten - taal: Engels - ondertiteling: Nederlands

Queer Collective en Focus Filmtheater presenteren op zaterdag 8 juli Club Queer Q³ rond de klassieke queer cultfilm The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert. Met na de vertoning van de film een uitzinnige mix van karaoke, dragworkshops, roze cocktails, videokunst op het grote doek en natuurlijk een dansfeestje zoals je van Queer Collective gewend bent!

TICKETS

Film + feest: €17,50 (F-pas €15,50, Student €12,50, Cineville toeslag €6,50)
Alleen feest (vanaf 20:30 uur): €7,50 (Student €5,-)

PROGRAMMA

19:30 uur | zaal 2 | Film: The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert
Stephan Elliots komische en ontroerende roadmovie uit 1994 waarin twee crossdressers en een transseksueel in hun bus (genaamd Priscilla) door de Australische outback rijden. De film viel destijds bij zowel de filmpers als het grote publiek enorm in de smaak, getuige het groot aantal bezoekers en de vele prijzen die de film ten deel viel, waaronder de Oscar voor Beste Kostuumontwerp. Ook de soundtrack – met o.a. nummers van ABBA, ‘I Will Survive’ van Gloria Gaynor en ‘Finally’ van CeCe Peniston als finale – werd een enorme hit.

20:30 uur | foyer | Pre-party
Voor iedereen die niet naar de film gaat, maar wel een kaartje heeft voor het feest, is de foyer vanaf 20:30 uur open voor een pre-party.

21:50 | zaal 2 en foyer | Club Queer Q3
Na de film (21:20 uur) schuiven we de tribune aan de kant voor Club Queer Q3 met DJ’s Janai (Chefs de partie, Dagschotel) en Mirka Chocola. In de foyer kun je je hart ophalen bij de karaoke, roze drankjes bestellen bij de Pink Drink bar en een dragworkshop volgen bij Sarjon!

01:30 uur | einde