Cineville Speciaaltje: Kinds of Kindness

Cineville Speciaaltje: Kinds of Kindness

Yorgos Lanthimos - VK - 2024 - 184 minuten - taal: Engels - ondertiteling: Nederlands

Speciale voorpremière (ook voor niet-Cinevillers!) met o.a. een gratis drankje en een filmquiz met prijzenpakket. Cinevillers mogen gratis iemand meenemen. Kies in dat geval voor het ticket Cineville Vriend*. De kaartverkoop start 7 juni!

Nóg eentje van Yorgos Lanthimos? Ja, nog eentje! Na Poor Things komt Cineville op maandag 1 juli weer langs voor een Cineville Speciaaltje van de Griekse sterregisseur, dit keer met zijn nieuwe film Kinds of Kindness. Samen met een besnorde Jesse Plemons, Willem Dafoe in een roze slipje, Emma Stone in een snelle auto, dubbelrollen van iedereen en drie vreemde (en stiekem best lekkere) verhalen in één film.

Over Kinds of Kindness

Een man die probeert de controle over zijn leven terug te krijgen, een politieagent die denkt dat zijn vermiste vrouw is teruggekomen als een ander, een vrouw op zoek naar een uitverkorene met een speciale gave: everybody’s looking for something in de nieuwe film van Yorgos Lanthimos (Poor Things). Dit keer geen sciencefiction of kostuumdrama van de Griekse regisseur, maar een zwart-komische satire met drie verhalen in het nu die wel/niet/wel met elkaar verbonden zijn. De leden van de mega-sterrencast nemen allemaal een allervriendelijkste dubbelrol op zich, elk hoofdstuk schotelt je weer een nieuw mysterie voor en één ding is zeker: als je straks de zaal uit loopt ga je nog lang willen napraten.

Over Cineville Speciaaltje

Zin in dat beetje extra? Cineville organiseert speciaal voor alle filmliefhebbers een serie superspeciale specials: Cineville Speciaaltje! De basis: een goeie film en een samenwerking met steeds weer andere Cineville-theaters. De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien, en van Q&As, introducties en performances tot quizjes en prijzen. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als Cineville.

*Let op: Cineville Vriend tickets kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een Cinevillepas-ticket. Dit wordt bij het scannen van de tickets gecontroleerd.