ArtEZ presenteert: Connecting the Dots 2023

ArtEZ presenteert: Connecting the Dots 2023

Nederland - 2023 - 90 minuten

Gratis performances op woensdag 6 en donderdag 7 december met beeld en muziek door studenten van de Master Muziek van ArtEZ Hogeschool voor de kunsten uit Arnhem, Enschede en Zwolle. Iedereen is welkom om te komen kijken! (Gratis kaartjes zijn te boeken door op de tijd naar keuze onder Tickets te klikken.)

Studenten van de Master Muziek van ArtEZ Hogeschool voor de kunsten uit Arnhem, Enschede en Zwolle, werken 1 week per jaar samen. Deze zogeheten Connecting the Dots projectweek stond dit jaar in het teken van stille films en kreeg de titel It’s a kind of magic mee.

Programmeur Kim van der Werff selecteerde negen films, die een interessant beeld geven van de magie van het fenomeen film aan het begin van de vorige eeuw. Studenten hebben in divers samengestelde groepjes aan hun concepten gewerkt en laten nu live bij de films hun eigen geluid horen.

De voorstelling op woensdagavond begint met een inleiding van pianist, componist, kleinkunstenaar en oud-student van de Master, Tobias Wenting. Beide voorstellingen worden afgesloten met een nagesprek met de studenten.