21 juni 2019

Zomers vergaderen

Het belooft een mooie zomer te worden. Zelfs voor iedereen die van negen tot vijf op kantoor zit en normaalgesproken weinig van de zon ziet. Bij Focus Arnhem is het vanaf nu namelijk mogelijk om, in de openlucht, op het dak te vergaderen! Voor iedereen die graag het nuttige met het aangename verenigt.

Praktische zaken
De unieke dakzaal van Focus biedt plaats aan maximaal 20 personen in vergaderopstelling en maximaal 50 personen in theateropstelling, bijvoorbeeld bij een presentatie of plenaire sessie. Bij felle zon is het mogelijk om parasols te plaatsen. Bij slecht weer kan, in overleg, de vergadering verplaatst worden naar de comfortabele (besloten) educatieruimte/foyer op de eerste verdieping van Focus Filmtheater. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Tarieven
De huur van de dakzaal is al even zomers! Tijdens de zomerperiode (t/m 30 september 2019) geldt een speciale actieprijs van € 125,- ex. BTW per dagdeel (i.p.v. € 450,-).

Eten + drinken
Het is mogelijk je vergadering uit te breiden met een koffie of lunch-arrangement.

  • Focus Koffie: kannen koffie en thee (2 koppen p.p.) en kannen water met verse munt en citroen (€3,75 p.p. ex. BTW)
  • Focus Fris: flessen Chaudfontaine en kannen zomerse limonade (€7,50 p.p. ex. BTW)
  • Focus Lunch Klein: koffie, thee, vers sap, diverse belegde broodjes en vers fruit (€11, – p.p. ex. BTW)
  • Focus Lunch Midden: koffie, thee, vers sap, diverse luxe belegde broodjes, vers fruit en zomerse salade (€15, – p.p. ex. BTW)
  • Focus Lunch Groot: koffie, thee, vers sap, smoothie, diverse luxe belegde broodjes, zomerse salade en quiche (€18,50 p.p. ex. BTW)

Contact
Neem voor meer informatie of voor een reservering contact op met Sonja Pleging, Sales & Events bij Focus
Arnhem.