Zaalhuur

Focus is gevestigd in een prachtig, sfeervol pand dat ook nog eens zeer centraal is gelegen. Een ideale locatie dus, voor kleinschalige bijeenkomsten. Seminars, presentaties, personeelsfeestjes, workshops of een privéfeest: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Mocht u prijs stellen op een filmvoorstelling in een van de drie goed geouttilleerde filmzalen (120, 70 en 57 stoelen) dan kan Focus met betrekking tot het selecteren en het boeken van de film u met raad en daad behulpzaam zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om eigen audiovisuele producties te vertonen of te kiezen voor een film uit de actuele programmering.

interieur focus 2binterieur focus 1binterieur focus 3b

De foyer van Focus leent zich uitstekend voor recepties en/of presentaties. De bar is uitgerust met een standaardassortiment en beschikt over een professionele espresso- en cappuccinomachine. Focus werkt samen met cateringbedrijf Karen's Keuken.

Bekijk de panoramaview van onze filmzalen en foyer.

Beschikbare tijden

Maandag, dinsdag en woensdag tot 18:00 uur

donderdag tot 16:00 uur

Vrijdag tot 14:45 uur

zaterdag tot 13:00 uur


Bekijk de verhuurbrochure. Deze geeft een indicatie van de mogelijkheden die Focus biedt.

Informatie en reserveringen

Voor meer informatie, een aanbod op maat, en reserveringen kunt u contact opnemen met Charlie Cappetti, c.cappetti@focusarnhem.nl of telefonisch: 026 - 44 59 959.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen