Word vriend van Focus!

Door vriend te worden van Focus Filmtheater Arnhem ondersteunt u de educatieve activiteiten van Focus. Educatie is voor Focus heel belangrijk. Het is ons streven zo veel mogelijk mensen, jong en oud, kennis te kunnen laten maken met de mogelijkheden die het geweldige medium film biedt. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken.

U kunt kiezen uit drie vriendschapsverbanden:

1 > De Focusvriend

De Focusvriend betaalt per jaar € 25,-. Omdat we onze vrienden graag vaak over de vloer hebben, krijgt u de F-pas, een kortingkaart die u per reguliere voorstelling € 2,- korting oplevert.

2 > De Hartsvriend

De Hartsvriend ondersteunt Focus met een bedrag van minimaal € 50,- per jaar. Als blijk van onze waardering krijgt u de F-pas en een uitnodiging voor twee personen voor de vriendenvoorstelling van Focus.

3 > De zakenvriend

Voor bedrijven heeft Focus twee zakenvriendschappen:
•    Zakenvriendschap 1: Uw bedrijf doneert € 250,- per jaar. Als dank voor die gift krijgt uw bedrijf tien vrijkaarten en één keer 10% korting op de kale zaalhuur. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor twee personen voor de vriendenvoorstelling van Focus.
•    Zakenvriendschap 2: Uw bedrijf doneert minimaal € 500,-. Voor die gulle gift ontvangt u een bedrijfspassepartout waarmee per keer één persoon gratis toegang tot een reguliere filmvoorstelling krijgt. Verder ontvangt u eenmalig vijftig procent korting op de kale zaalhuur. Ook ontvangt u een uitnodiging voor twee personen voor de vriendenvoorstelling.

Aanmeldformulier

Hoe wordt u vriend? Vul onderstaand formulier in en uw F-pas wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Focus heeft de ANBI-status, dat betekent dat uw schenking aftrekbaar is van de belasting. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor welke vriendschap kiest u?
Focusvriend € 25,- tot € 50,- per jaar
Hartsvriend vanaf € 50,- per jaar
Graag onderstaande gegevens invullen
Zoek uw IBAN-nummer op

Upload hier uw foto voor uw Focus vriend-pas. Uw gezicht moet duidelijk herkenbaar zijn. De foto mag niet groter zijn dan 1MB.

Incassogegevens
  • Naam incassantStichting Focus Filmtheater
  • AdresKorenmarkt 42
  • Postcode6811 GW
  • WoonplaatsArnhem
  • LandNederland
  • Incassant IDNL94ZZZ410463760000
  • Kenmerk betalingVrienden van Focus
  • Reden betalingVriendschap met Focus

MachtigingIk machtig Focus Filmtheater Arnhem om
het bedrag van € van mijn rekening af te schrijven

 

Door dit formulier ingevuld naar Focus te sturen geeft u toestemming aan Stichting Focus Filmtheater om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om jaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Focus Filmtheater.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

 

focusvriendenflyer voorkant klein

beautiful friendship2