Zakelijk

focus voorkantklein Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle, goed geoutilleerde lokatie voor uw presentatie, seminar, bedrijfsuitje of een andere formele of informele bijeenkomst, dan biedt het pand van Focus Filmtheater Arnhem uitstekende mogelijkheden.

Focus beschikt over drie zalen van verschillende grootte, die voorzien zijn van allerlei ondersteunende apparatuur. Naast natuurlijk filmvertoning zijn er allerlei multimediale mogelijkheden. Dat kan een klassieke powerpointpresentatie zijn, maar ook een dvd vertoning of online brongebruik.

Focus heeft een foyer die zitplaats biedt aan circa 35 tot 50 mensen. Het zogenaamde natte gedeelte kan Focus geheel zelf verzorgen, Op het gebied van catering werkt Focus samen met een paar goede cateraars.

Kijk onder 'zaalverhuur' voor meer details en de speciale verhuurbrochure. Onderstaand filmpje dat gemaakt is door studenten van ROC Rijn IJssel geeft u vast een indruk van de verschillende ruimtes van Focus.

 


Mocht u geïnteresseerd zijn in advertentiemogelijkheden.  Kijk dan bij 'adverteren'.

 

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen