20 november 2018

Vier de feestdagen in Focus

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan; de feestdagen komen er weer aan! De tijd van gezelligheid, lekker en veel eten, lange avonden met familie en vrienden; maar óók van saaie, verplichte borrels in sfeerloze kantoorpanden…

Centraal gelegen, sfeervol, eigentijds, cultureel en ongedwongen: denk dit jaar ook eens aan Focus en vier de feestdagen gezellig bij ons!

Kerst- of nieuwjaarsborrel op maat – van 1 tot 120 personen
Voor groepen van 1 tot 120 personen verzinnen we graag een borrel of feestelijk diner op maat. Ontvangst met Berliner Bollen, oesters, wodka met vijgen of toch liever handgedraaide worstenbroodjes? Niets is ons te gek! Als restaurant met de focus op groente en duurzame, verantwoorde gerechten, behoort een complete vegan avond uiteraard ook tot de mogelijkheden. Of ga je liever voor een speciaal bier proeverij met bitterballen?

Tot en met 30 personen kun je goed terecht in ons eigentijdse café-restaurant; voor grotere groepen is het mogelijk de foyer op de eerste verdieping af te huren. Wil je de borrel extra speciaal maken? Dan kun je de avond verlengen met een filmbezoek in één van onze vijf comfortabele zalen. We gaan graag met je in gesprek om van jouw kerst- of nieuwjaarsborrel een ontspannen, gezellige, inspirerende avond te maken!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via info@focusarnhem.nl of telefonisch via 088 1900666 (ma-vr van 10:00-17:00 uur).

Geef Focus cadeau
Kerstborrel al geregeld maar nog wel op zoek naar een origineel kerstpakket? Met onze cadeaubonnen geef je je medewerkers of collega’s een complete avond (of ochtend) uit! Er zijn bonnen voor ons café-restaurant Focus | Eten + Drinken (€ 5 – € 25), voor de film (€ 10) en voor ons Filmontbijt Breakfast at Focus (€ 19,50) Combineren kan uiteraard ook. De ontvanger kiest zelf het moment, de film en hoe de bon verder besteed wordt. Een ideaal cadeau voor de feestdagen!

Bestel je cadeaubonnen via info@focusarnhem.nl of telefonisch via 088 1900666.