12 september 2022

Vacatures Focus | Eten + Drinken

Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

De menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek. Op dit moment heeft Focus | Eten + Drinken twee mooie vacatures:

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (MIN. 24 UUR PER WEEK)

Wij zijn per 1 oktober 2022 op zoek naar een nieuwe collega die het fantastisch vindt om bij ons aan slag te gaan als zelfstandig werkend kok. Heb je ervaring in de horeca, ben je leergierig, stressbestendig, zelfstandig en vind je het leuk om met een open-minded, creatief, divers team samen te werken om onze verschillende gasten een mooie mix van cultuur en gastvrijheid te laten beleven, dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en jouw talent! Bekijk de vacature voor Zelfstandig werkend kok

EERSTE MEDEWERKER BEDIENING (MIN 2 DAGEN PER WEEK)

Heb je ervaring in de horeca, ben je leergierig, stressbestendig, zelfstandig en vind je het leuk om met een open-minded, creatief, divers team samen te werken om onze verschillende gasten een mooie mix van cultuur en gastvrijheid te laten beleven, dan zijn wij op zoek naar jou en jouw talent! We zoeken specifiek iemand die graag meer verantwoordelijkheid heeft en het leuk vindt om zelfstandig te openen en te sluiten.

Je komt te werken in hartje Arnhem in ons mooie café-restaurant in hetzelfde pand als Focus Filmtheater. Leuke extra is dat je personeelskorting krijgt op de film en zo de mogelijkheid hebt de programmering zelf te ervaren.

Loop even binnen en vraag naar Joris van Velzen, restaurantmanager, voor meer informatie. Heb je voldoende informatie, dan kun je in een filmpje of e-mail laten weten wie jij bent, waarom jij bij ons wil werken en wat je meebrengt. Wees creatief en stuur het naar werkenbij@focusarnhem.nl.