20 oktober 2023

Vacature Floormanager Filmtheater

Grenzeloze filmliefde, altijd een prachtprogramma, vijf filmzalen, een sfeervol café, zonnig terras en openluchtvertoningen op het dak; dat is Focus Filmtheater Arnhem. We bevinden ons aan het Audrey Hepburnplein, midden in de stad, tussen andere Arnhemse iconen. Ken je onze mooie doorkijk naar de Eusebiuskerk bijvoorbeeld al?

14 medewerkers, 95 vrijwilligers en rond de 40 horecamedewerkers maken het mogelijk om Focus Filmtheater 365 dagen per jaar te laten draaien. In vijf filmzalen en een openluchtzaal op het dak bieden we een afwisselend aanbod van actuele films en speciale evenementen. Daarnaast is het ruim opgezette café-restaurant dagelijks geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega, die graag met name in en rond het weekend bij ons aan slag gaat. Ben jij onze nieuwe:

FLOORMANAGER FILMTHEATER

(16 tot maximaal 20 uur per week)

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om kleine groepen vrijwilligers op de werkvloer te begeleiden, denk je in oplossingen in plaats van problemen en ben je geïnteresseerd in film? Lees snel verder en wie weet sta jij straks bij Focus op de vloer als onze nieuwe collega!

Je gaat voornamelijk werken als floormanager en bent daarmee het aanspreekpunt voor de vrijwilligers tijdens jouw dienst. Je bent straks in roulatie medeverantwoordelijk voor het monitoren en draaien van het Filmtheater en de communicatie en afstemming tijdens je dienst met onze horeca-afdeling. Tevens ben je inzetbaar tijdens drukke momenten om bij te springen als kassier. Kennis van kassa- en ticketsystemen zou fijn zijn maar is geen vereiste. Wel zien we graag de bereidheid om dit te leren.

Samen met de Facilitair Manager bereid je de jaarlijkse voortgangsgesprekken binnen jouw vrijwilligerspoule voor. Samen met de andere coördinatoren draag je zorg voor de werving en selectie van nieuwe vrijwilligers en het inwerken, inroosteren en opleiden van deze nieuwe collega’s De functie is dynamisch en je werkplek varieert van een bureau in onze kantoortuin tot ‘op de vloer’ in het filmtheater, tussen publiek en vrijwilligers.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, energieke hands-on persoon zonder 9-tot-5-mentaliteit, die vooral op vrijdag en weekenddagen beschikbaar is. Je bent woonachtig in Arnhem e.o. Je bent klantvriendelijk, geduldig, empathisch en stressbestendig. Je beschikt over een goed observatievermogen en vindt het leuk om procesmatig werken. Daarnaast kun je zelfstandig werken, een team aansturen en beschik je over goede contactuele eigenschappen.

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vriendelijk en correct mondeling en schriftelijk te communiceren. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met ervaring in het aansturen van vrijwilligers in de culturele sector. Heb je ervaring met vrijwilligers in een andere sector, dan is dat ook een pré en het vermelden waard!

Wat bieden wij jou?

Je wordt onderdeel van een enthousiast en leuk team op een van de mooiste plekken in Arnhem. Naast jouw salaris en goede arbeidsvoorwaarden, krijg je een medewerkerspas van Focus die je gratis toegang biedt tot films en speciale evenementen. Zo ben je altijd als een van de eersten op de hoogte van het nieuwste filmaanbod.

Bij Focus Filmtheater werken we met onze eigen organisatieregelingen, maar houden we wel rekening met de cao Nederlandse Podia bij bijvoorbeeld de inschaling van de functie. In eerste instantie gaan wij uit van een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Naast dit alles is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Focus Filmtheater wil graag een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar je talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Reageer dan snel (vóór 5 november 2023) en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatiebrief ook jouw cv op werkenbij@focusarnhem.nl.

De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 45. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlie Cappetti, Facilitair Manager, te bereiken via 088 – 19 00 666 of c.cappetti@focusarnhem.nl.