24 november 2022

Vacature: 1e medewerker bediening

Heb je ervaring in de horeca, ben je leergierig, stressbestendig, zelfstandig en vind je het leuk om met een open-minded, creatief, divers team samen te werken om onze verschillende gasten een mooie mix van cultuur en gastvrijheid te laten beleven, dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en jouw talent!

EERSTE MEDEWERKER BEDIENING (min. 24 uur)

Focus | Eten + Drinken is per direct op zoek naar een leuke, gastvrije harde werker met verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring in de bediening. Als eerste medewerker bediening stuur je zelfstandig het team aan, motiveer en enthousiasmeer je je collega’s en ben je het aanspreekpunt voor de gasten en de keuken. Openen of sluiten is ook onderdeel van je takenpakket.

Je komt te werken in hartje Arnhem in ons mooie café-restaurant in hetzelfde pand als Focus Filmtheater. Leuke extra is dat je personeelskorting krijgt op de film en zo de mogelijkheid hebt de programmering zelf te ervaren.

Zie jij jezelf wel bij ons rondlopen en heb je al ervaring als eerste medewerker? Stuur dan een mailtje met je CV en korte motivatie naar werkenbij@focusarnhem.nl of loop even binnen en vraag naar Joris!

FocusArnhemEtenenDrinken