Steun Focus in deze nieuwe lockdown

Steun Focus in deze nieuwe lockdown

De coronacrisis betekent een zware slag voor de culturele sector. Ook voor Focus Filmtheater. Een bijdrage – groot of klein – helpt ons om een fijne, inspirerende plek te blijven en ons filmprogramma aan te kunnen blijven bieden!

PICL

Je kunt ons steunen door online een Focus arthousefilm te kijken via online platform Picl, een deel van het bedrag dat je betaalt gaat naar ons. Lees hier meer.

CADEAUBON

Koop nu vast een cadeaubon voor Focus, je steunt ons en hebt tegelijkertijd iets leuks om naar uit te kijken als onze deuren straks weer open gaan! De Focus Filmtheater Cadeaubon is nu ook online te koop. Online bestelde cadeaubonnen ontvang je direct in je mailbox! Je kiest zelf het bedrag (vanaf €10,-) en de ontvanger kan dat ineens of in delen besteden aan een film of speciale voorstelling in Focus.

HORECABON

Naast de filmcadeaubon verkopen we ook horecabonnen voor Focus | Eten + Drinken en bonnen voor ons filmontbijt: Breakfast at Focus. Deze bonnen zijn (nog) niet online te koop. Wil je een combinatie van film- en horeca-cadeaubonnen? Stuur dan een mail naar info@focusarnhem.nl waarin je aangeeft welke bonnen je wilt bestellen en voor welk bedrag + je naam en adresgegevens.

GIFT

Geef je liever een gift? Dat kan natuurlijk ook! Een donatie kun je overmaken naar ons bankrekeningnummer: NL85 RABO 0150 7168 34 t.n.v. Stichting Focus Filmtheater, o.v.v. ‘donatie’. Focus Filmtheater heeft een ANBI status, dus in het geval van giften, schenkingen en legaten gelden er gunstige belastingregels. Alvast onze hartelijke dank!

F ilms in deze special