Picl

Picl

Wist je dat je met Picl onze nieuwste arthouse-films ook thuis kunt bekijken? Gewoon op je tv, tablet of telefoon.

Bekijk hier welke films je op het online platform kunt bekijken.

WAT IS PICL?

Picl is een online filmzaal die opgezet is voor en door mensen die van Nederlandse cinema en arthouse films houden. Initiatiefnemer is Stichting Nederlandse Filmpromotie die hierin samenwerkt met 28 filmtheaters en een flink aantal filmdistributeurs.

WAT IS ER TE ZIEN?

Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze programmeur. Op onze overzichtspagina zie je in één oogopslag ons hele filmaanbod. Ook kun je elke maandag hier de nieuwe titels bekijken.

HOE WERKT HET?

Picl werkt supereenvoudig via je pc, laptop, tablet, telefoon of tv. Om een film te kunnen kijken, maak je eenmalig een account aan. Bij je volgende bezoek is het een kwestie van inloggen, betalen en kijken. Een actuele film kost je € 8,50 en voor een wat oudere titel betaal je slechts € 4,99. Als je via onze website een film op Picl bekijkt dan ontvangt Focus een deel van de toegangsprijs.

VOOR WIE IS HET?

Voor alle filmliefhebbers die via zijn of haar eigen scherm films wil kijken. De Cinevillepas is hier niet geldig.

Nog vragen over Picl? kijk hier

Piclfilms van Focus Arnhem

F ilms in deze special