NFF 2021 in Focus – zes festivalpremières!

NFF 2021 in Focus – zes festivalpremières!

Bekijk alle films in deze serie

NFF-logo-kalf_Focus Arnhem

De kaartverkoop is gestart!

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar Focus! Van 24 t/m 30 september kun je de 41e editie van het NFF ook bij ons in de zaal meebeleven. Met o.a. de openingsfilm Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer.

Wegens het succes van vorig jaar presenteert het NFF dit keer wederom landelijk een unieke selectie van festivalpremières in filmtheaters en bioscopen, die gelijktijdig met de première op het festival plaatsvinden. Hieronder vind je alle films die bij ons te zien zijn.

PROGRAMMA

vr 24 sept | 19:00 uur
Mijn vader is een vliegtuig (Openingsfilm NFF)
Antoinette Beumer | 92 min
Psychologisch drama waarin een succesvolle vrouw na de dood van haar moeder ontdekt dat haar eigen leven is gebaseerd op leugens en geheimen. Met o.a. Elise Schaap en Pierre Bokma.

za 25 sept | 16:15 uur
The Photograph
Sherman De Jesus | 95 min
Één foto ontketent een wervelwind van vele verhalen tegelijk. Een filmische ode aan de bewoners van Harlem, over trots, traditie en de kracht van het beeld.

za 25 sept | 19:00 uur
Do Not Hesitate
Sharif Korver | 87 min
Psychologische thriller waarin drie jonge soldaten tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten vast komen te zitten in de woestijn.

ma 27 sept | 19:00 uur
(R)evolutie
Servé Hermans, 83 min.
Dystopische filmkomedie die zich afspeelt in het jaar 2040. Artificiële intelligentie is een vanzelfsprekendheid en biotechnologie bevindt zich in een vergevorderd stadium.

wo 29 sept | 19:00 uur
Drijfzand
Margot Schaap, 116 min
Het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde. Met o.a. Hanna van Vliet en Elsie de Brauw.

do 30 sept | 19:00 uur
KIJK ONS: Nr. 10
Alex van Warmerdam, 97 min
De nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam is een thriller met elementen van een zwarte komedie.

Deze film wordt vertoond i.s.m. KIJK ONS, een platform dat Nederlandse films op de kaart zet en (voor)premières organiseert van nieuwe, kleurrijke, eigenzinnige en dappere films van eigen bodem.

Meer weten over NFF 2020? Ga naar filmfestival.nl. 

F ilms in deze special