Matthäus Passion op Tweede Paasdag

Matthäus Passion op Tweede Paasdag

Bekijk alle films in deze serie

Helaas is deze voorstelling afgelast i.v.m. de Coronacrisis. Mensen met online gekochte kaartjes hebben een mail met informatie over restitutie ontvangen. Heb je bij de kassa kaartjes gekocht? Stuur dan een mail naar info@focusarnhem.nl.

Op Tweede Paasdag (maandag 13 april) vertoont Focus i.v.m. het recente overlijden van Reinbert de Leeuw de twee films van Cherry Duyns over De Leeuw’s uitvoering van de Matthäus Passion. Met (optioneel) een heerlijk paaslunchbuffet in de pauze! Omdat Focus t/m 6 april 2020 gesloten is (i.v.m. het Coronavirus), is het nog niet geheel duidelijk of dit evenement door kan gaan.

Programma

10:45: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw (Cherry Duyns, NL 2016, 75 min) met korte inleiding door Merlijn Kerkhof, muziekrecensent van De Volkskrant.

12:20: Lunchpauze met mogelijkheid om deel te nemen aan een heerlijk paaslunchbuffet in onze foyer, kosten zijn €15,-. Hiervoor graag apart reserveren via info@focushoreca.nl ovv: aantal personen en eventuele allergieën/diëten.

13:20: De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw (Cherry Duyns, NL 2017, 175 min + pauze)
16:35 einde

Kaartverkoop

Kaarten kosten €12,50 per film (f-pas/vriend/student €10,-/Cineville toeslag €5,-). Als je beide films wilt bezoeken graag voor allebei een kaartje kopen. De films zijn ook los te bezoeken.

Paaslunchbuffet

Het paaslunchbuffet kost €15,- (incl. sap/melk/koffie/thee) en vindt plaats in de foyer. Er is beperkt plek dus graag apart reserveren via info@focushoreca.nl ovv: aantal personen en eventuele allergieën/diëten.

F ilms in deze special