Focus op het dak – openluchtcinema

Focus op het dak – openluchtcinema

De hele zomer elke donderdag, vrijdag en zaterdag (en soms ook op andere dagen) bij mooi weer films in de openlucht!

Vanaf donderdag 26 juli kun je bij Focus het dak op! De hele zomer vertonen we elke donderdag, vrijdag en zaterdag en bij heel goede weersverwachtingen ook op andere dagen een openluchtfilm in onze unieke dakzaal. Onder de sterren, met een drankje in je hand en de wind door je haren op groot scherm samen film kijken. Uiteraard selecteren we ook voor het dak een bijzonder programma: van actuele kwaliteitsfilms en exclusieve voorpremières tot echte klassiekers, en van documentaires tot animatie. De perfecte besteding van je zomer(vakantie)!

Deze zomer zijn in de openlucht onder andere de feelgood A Streetcat Named Bob, de fietsfilms Time Trial en Tulipani (ihkv wielertoer Rush Hour Arnhem) en de romantische dramedy-musicalfilm La La Land te zien. Hieronder vind je het actuele dak-programma!

"Eventjes leek het alsof ik op vakantie was... bijzondere ervaring!"

Sabine - bezoeker Focus op het dak

Programma

EXTRA zo 2 sept | 21:00 uur
A Streetcat Named Bob

EXTRA ma 3 sept | 21:00 uur
Whitney Helaas gaat deze voorstelling niet door vanwege de slechte weersvooruitzichten.

do 30 & vr 31 aug | 21:00 uur 
Normandie Nue

za 1 sept | 21:00 uur & do 6 sept | 20:45 uur
Get Out

vr 7 & za 8 sept | 20:45 uur
Captain Fantastic

do 13 & vr 14 sept | 20:45 uur
The Big Sick

za 15 sept | 20:45 uur
La La Land

EXTRA: ma 17 sept | 20:30 uur
Douglas J. Charles. 10 Days in September ’44

Dit is een speciale voorstelling i.h.k.v. de herdenking van Operatie Market Garden. Na de film is er een Q&A met de makers! Entreeprijs is inclusief een drankje na afloop.

 

We gaan door zolang het mooi weer blijft! Houd voor nieuwe/extra programmering op het dak deze pagina in de gaten.

De spelregels

Wanneer?
Vanaf 26 juli de hele zomer elke donderdag, vrijdag en zaterdag, en bij extra mooi weer ook op andere dagen. De start van de film is afhankelijk van wanneer het donker genoeg is. Let op: de aanvangstijden wisselen per week.

Wat als het regent?
Niets zo veranderlijk als het Nederlandse weer! Bij slecht weer (regen, onweer) gaat de openluchtfilm niet door; dit wordt op deze pagina en als nieuwsbericht op de website uiterlijk op de dag zelf voor 10:00 uur gecommuniceerd.

Reserveren?
Er is maar beperkt plek in de dakzaal, dus reserveren wordt aangeraden. Dit kan via de links in het programmaschema hierboven. Voor de openluchtfilms in zaal 6 gelden dezelfde tarieven als voor de reguliere films in Focus.

F ilms in deze special