Focus Filmtheater en Focus I Eten + Drinken gesloten

Focus Filmtheater en Focus I Eten + Drinken gesloten

Bekijk alle films in deze serie

Focus Filmtheater en Focus I Eten en Drinken zijn voorlopig gesloten vanwege het Coronavirus.

Naar aanleiding van de recente maatregelen van het kabinet rondom de coronacrisis blijven het filmtheater en het café-restaurant voorlopig nog gesloten. Zodra de maatregelen van de overheid erop wijzen dat we open kunnen én we het zelf veilig genoeg vinden om jullie weer te verwelkomen, communiceren we de openingsdatum op deze plek en gooien we met alle plezier en een schitterend programma onze deuren weer open.

Voor nu zijn alle specials en voorstellingen van de rest van het seizoen gecanceld. Een aantal speciale evenementen wordt nog verplaatst zodra er meer duidelijkheid is over de datum waarop we weer open gaan. Informatie hierover is t.z.t. te vinden bij de specifieke evenementen op de website.

We bieden wel de mogelijkheid om onze films thuis te bekijken, via het online platform Picl. Zo houd je je filmliefde warm en steun je ons filmtheater in deze moeilijke tijd!

Online gekochte kaartjes voor afgelaste voorstellingen worden automatisch teruggestort. Heb je kaartjes gekocht bij onze kassa, stuur dan een mail naar info@focusarnhem.nl en we nemen contact met je op. Onze excuses voor het ongemak en dank voor het begrip!

Voor meer informatie over het coronavirus, kijk op RIVM.

F ilms in deze special