Focus’ Take Away

Focus’ Take Away

Bekijk alle films in deze serie

TAKE AWAY OPEN – DO, VR, ZA EN ZO

Wandelaars en koffieliefhebbers opgelet! De Take Away van Focus | Eten + Drinken is van donderdag t/m zondag open, van 11:00 tot 15:00 uur. Kom langs voor wat te drinken, een warm soepje of voor onze lekkere chocokoeken en blondies!

BORRELBOX

Ook verkrijgbaar bij de Take Away: de Focus Borrelbox voor maar €15,- (vega) / €18,- (vlees). De box is voor ca. 2 personen, verkrijgbaar van donderdag t/m zondag en tot uiterlijk 1 dag van te voren te bestellen.

In de borrelbox vind je een broodje met diverse dips en olijfolie, een selectie van diverse kaassoorten, gegrilde gemarineerde groenten, uiencompote, gemarineerde olijven, groentechips, ingelegde groenten, vers gebrande noten met rozemarijn, zongedroogde tomaatjes en dadels! Kies je voor de box met vlees, dan wordt dit aangevuld met charcuterie (diverse vleessoorten).

Bestel nu: De borrelbox dien je altijd 1 dag van tevoren te bestellen door een mail te sturen naar m.polman@focushoreca.nl. Geef hierbij aan of je een vegabox wil of kiest voor de box + vlees, en laat weten wanneer je hem wilt ophalen (binnen de openingsuren van de Take Away).

Gratis tip van ons: de borrelbox is leuk om te combineren met een film op Picl. Bekijk ons online aanbod.

F ilms in deze special