10 jaar Cineville – Jubileumprogramma

10 jaar Cineville – Jubileumprogramma

Cineville bestaat 10 jaar en viert film! Op zondag 24 maart zie je daarom in filmtheaters door het hele land nog één keer de spraakmakendste, verdrietigste, grappigste en lekkerste films van het afgelopen decennium, gekozen door Cineville-pashouders!

Met de Cinevillepas ga je onbeperkt naar de film in meer dan 40 verschillende filmtheaters (waaronder Focus) voor € 21,- per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je maar € 17,50,- per maand.

Om het 10-jarig bestaan van Cineville te vieren vertoont Focus op zondag 24 maart drie publieksfavorieten, gekozen door Cineville-pashouders, allemaal met een korte inleiding! Ga je naar alledrie, voor het ultieme festivalgevoel? Dan is de toegangsprijs net zoveel als één maand Cineville, slechts € 21,-! Let op: in dat geval is het niet mogelijk om online kaartjes te kopen i.v.m. de verrekening van de korting: reserveer voor de drie films en koop de kaartjes aan de kassa.

Categorie: ‘De film waardoor je woedend werd op de wereld’ 

12:30u. Jagten (Thomas Vinterberg, 115 min.) Hartverscheurend drama waarin leraar Lucas (Mads Mikkelsen) wordt beschuldigd van misbruik.

Categorie: ‘De film waarvan je zin kreeg om op reis te gaan’

15:00u. The Grand Budapest Hotel (Wes Anderson, 100 min.) Avonturen in een supergroot hotel met een nog grotere sterrencast!

Categorie ‘De film waar je hartstikke high van werd’

17:15u.: Spring Breakers (Harmony Korine, 94 min.) Een hypnotiserende roadtrip met knallende soundtrack.

F ilms in deze special