Verwacht

De volgende films en specials zijn binnenkort te zien bij Focus:

Verwacht: Oscuro Animal

Première v/a vr. 28/4
Het verhaal van drie vrouwen die noodgedwongen hun huizen ontvluchten in een door oorlog verscheurde regio van Colombia.

Verwacht: El Ciudadano Ilustre

Première v/a do. 4/5
Deze komedie over kunst, roem en kleinsteedse jaloezie draait om de rijke Nobelprijswinnende schrijver Daniel Mantovani, die voor het eerst in veertig jaar teruggaat naar zijn Argentijnse geboortestreek.

Verwacht: In The Crosswind

Première v/a do. 4/5
Aangrijpend drama over de deportatie van 40.000 inwoners uit Estland, Letland en Litouwen in 1941, op bevel van Josef Stalin. Een van hen is Erna, die met haar dochter naar Siberië wordt gestuurd en moet zien te overleven in barre omstandigheden.

Verwacht: The Grown-Ups

za. 6/5 om 14:00u.
Ontroerende en confronterende observaties van vier Chileense volwassenen met Down. Zij zijn klaar voor het echte leven, hun omgeving echter niet.

Verwacht: Sami Blood

Première v/a do. 11/5
Scherp geobserveerd drama over het veertienjarige Sami-meisje Elle-Marja, dat in het Zweden van de jaren '30 vastberaden is haar dromen na te jagen, maar daarbij veel weerstand ondervindt.

Verwacht: The Circle

te zien ihkv Cursus Boek & Film op di. 9 en ma. 15 mei, 19:15u.
Mae Holland werkt bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld, waar iedereen slechts één online identiteit heeft en alles van elkaar weet... Naar de bestseller van Dave Eggers. Met inleiding & nagesprek, niet-cursisten betalen € 13,-.

Verwacht: Hier ben Ik

za. 13 & 20 mei 2017
Documentaire waarin een aantal Bloemendalers worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden. Zondags bezoeken zij de kerk, waar dominee Ad van Nieuwpoort hen helpt om op zoek te gaan naar de simpele schoonheid van ons bestaan.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen