Verwacht

De volgende films en specials zijn binnenkort te zien bij Focus:

Verwacht: Monk

Première v/a do. 6/4
Monk's familie bestaat uit zijn flamboyante Spaanse moeder, zijn vader die kunstenaar is en zijn zus Joni. Zelf is hij een hypochondrische jongen van 13. Als het gezin onverwacht moet afreizen naar Spanje zet dat de familieverhoudingen op scherp.

Verwacht: The Circle

te zien ihkv Cursus Boek & Film op di. 9 en ma. 15 mei, 19:15u.
Mae Holland werkt bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld, waar iedereen slechts één online identiteit heeft en alles van elkaar weet... Naar de bestseller van Dave Eggers. Met inleiding & nagesprek, niet-cursisten betalen € 13,-.

Verwacht: Lady Macbeth

Première v/a do. 13/4
Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil.

Verwacht: The Best of Go Short on Tour 2017

di. 18/4 om 19:15u.
Van 5 t/m 9 april 2017 worden tijdens het Go Short Festival in Nijmegen de beste recente korte films uit heel Europa vertoond. Na afloop gaat Go Short direct op tour met een topselectie van 6 films, waaronder The Beast (juryprijs Cannes) en Batrachian’s Ballad (Gouden Beer Berlinale).

Verwacht: A Good Wife

Film & Debat - wo. 19/4 om 19:00u.
Het rustige leven van de vijftigjarige Milena uit Belgrado raakt totaal ontregeld als ze een geheim uit het verleden van haar man ontdekt. Te gast is Tanja Matic, die jaren als verslaggeefster voor het oorlogstribunaal in Den Haag werkte.

Verwacht: The Other Side of Hope

Première v/a do. 20/4 - Winnaar Zilveren Beer Beste Regisseur Berlijn!
De nieuwe film van Aki Kaurismäki vertelt het verhaal van een Finse handelsreiziger (Sakari Kuosmanen) en een Syrische vluchteling (Sherwan Haji) wiens wegen elkaar kruisen.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen