Specials

ARNHEMse uitnacht: vrijdag 26 januari 2018

Vrijdag 26 januari 2018 organiseert Stichting Culturele Evenementen Arnhem (CEA) de 1e Arnhemse Uitnacht; een spectaculaire kick-off van een nieuw cultureel jaar. Luxor Live, Rozet, Theater aan de Rijn, Huis Oostpool en Focus openen gedurende de hele avond èn nacht hun deuren.

Déjà Vu Klassiekerreeks jan/feb 2018: AKI KAURISMÄKI

In januari en februari zijn, in onze Déjà Vu Klassiekerreeks, een zestal titels te zien van regisseur Aki Kaurismäki, chroniqueur van Finse melancholie met een absurde twist.

gay film special - maandelijks v/a jan. 2018

Per januari 2018 doet Focus, met 15 andere filmtheaters, mee aan de Gay Film Special, waarbij iedere maand een Gay film te zien is, die om de twee maanden wisselt.

movies that matter on tour / jan - mei 2018

Landelijk film-en-debat-programma. Eens per maand wordt een film vertoond waarin een mensenrechtenkwestie aan de orde komt. Na de film is er een zaalgesprek met een expertgast (of meerdere gasten): veelal schrijvers, journalisten, academici of ervaringsdeskundigen.

exhibition on screen  / 0kt 2017- april 2018

EXHIBITION ON SCREEN biedt overweldigende museale ervaringen. Vanuit uw bioscoopstoel reist u naar gerenommeerde musea, waar u door spraakmakende internationale tentoonstellingen van grote kunstenaars wordt geleid. Naast de schitterende, in messcherpe beelden vastgelegde impressies van de tentoonstelling komen bevlogen curatoren, experts en kunstenaars aan het woord, die de kunstenaar en zijn werk van verschillende kanten belichten.

cracking the frame - jan - mrt 2018

Films over kunstenaars, schrijvers, dansers en muzikanten dringen maar zelden door tot het reguliere bioscoopaanbod. Om die reden is het programma Cracking the Frame ontstaan, met maandelijks (in Focus op de laatste woensdag van de maand) een documentaire over een kunstenaar die het culturele landschap een ander aanzien heeft gegeven.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen