The Party

nu te zien
Sally Potter - 2017
71 minuten
Komedie
Engels (Nederlands ondertiteld)
GB
Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik Drugs- en/of alcoholmisbruik 
Toegangsprijs
€ 9,50,- of € 10,-
F-pas korting: € 2,-
The Party is een zwarte komedie vol scherpe dialogen. De nieuwe film van Sally Potter (Orlando) spat van het scherm met briljante rollen van Kristin Scott Thomas, Timothy Spall, Patricia Clarkson, Cherry Jones, Cillian Murphy, Bruno Ganz en Emily Mortimer.

Het is een zowel wrang als hilarisch portret van een groep vrienden die al hun zekerheden in duigen zien vallen. Janet heeft net een belangrijke functie gekregen in de Britse politiek. Dit is het kroonstuk van haar carrière en dat moet gevierd worden. Maar terwijl de vrienden arriveren krijgt het feestje een dramatische wending als haar man Bill een schokkende mededeling doet.

Het blijkt niet zijn enige geheim te zijn en de andere gasten worden meegesleurd in een opeenstapeling van onthullingen en confrontaties. Liefde, vriendschap en politieke idealen komen op losse schroeven te staan. Alle illusies die de vrienden over elkaar en zichzelf hebben gaan in rook op, samen met de canapés. The Party werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Berlijn.
Deze voorstelling reserveren of kopen op ...