Gelders Doek - april 2018

di. 17/4, 19:00u.
diversen - 2018
90 minuten
NL
Toegangsprijs
€ 7,50,-/studenten € 5,-/leden Gelders Doek GRATIS
F-pas korting: € 2,-
Gelders Doek biedt een mooi, gevarieerd programma van (korte) films uit Gelderland, in combinatie met gesprekken met de makers. De laatste editie die plaats vindt in de Korenbeurs, combineert jong talent als Marijn te Luggenhorst met een gevestigde naam als Arno Kranenborg.

PROGRAMMA DINSDAG 17 APRIL 2018

MISPLACED | door Marijn te Luggenhorst
Een jeugdige Britse jongen genaamd Jack wordt opgeroepen om te dienen in het leger. Hij voelt zich geroepen omdat zijn vader vroeger ook in het leger heeft gediend en gaat met de grote tegenzin van zijn moeder uit huis. Jack wordt ergens boven de weilanden van Nederland gedropt. Tijdens de sprong gaat er iets mis en de jongen bevindt zich in een lastige situatie. Hij is alleen en op een onbekende plek en achter vijandelijke linies. We gaan mee met de zoektocht terug naar de geallieerden.

CASUALIDOCS - A LIFE LESS LIVED | door Marcus Moonen
Er is een nieuwe drug in omloop, en mensen sterven hieraan. Twee agenten moeten onderzoeken wat er aan de hand is, maar een van deze agenten heeft een donker geheim dat hem en zijn partner in gevaar brengt.

VOOR DE EEUWIGHEID | door Arno Kranenborg
Een lang en gelukkig huwelijk staat onder druk als een van de partners steeds duidelijker de bijbel als norm hanteert


Gelders DOEK heft een entreeprijs van €7,50,-. Uiteraard houden we wel rekening met iedereen: studenten betalen €5,- en voor leden van Gelders DOEK en Gelrepashouders blijft de entree helemaal gratis! F-pas en Cinevillepas zijn geldig!
Deze voorstelling reserveren of kopen op ...