Call Me by Your Name

nu te zien
Luca Guadagnino - 2017
132 minuten
Drama
Italiaans (Nederlands ondertiteld)
Italië
Toegangsprijs
€ 9,50,- of € 10,-
F-pas korting: € 2,-
Een ontroerend coming-of-ageverhaal over een eerste liefde en seksueel ontwaken. In de zomer van 1983 viert de zeventienjarige Elio (een fantastische Timothée Chalamet) vakantie met zijn vader, een eminente joodse professor in de Grieks-Romeinse cultuur (Michael Stuhlbarg), en zijn Franse moeder. Plaats van verblijf: de zeventiende-eeuwse ouderlijke villa aan de zonovergoten Italiaanse Riviera.

Elio spendeert er zijn dagen met lezen, muziek luisteren, luieren in de zon en flirten met het Franse meisje Marzia. De dagen worden alleen maar heter wanneer hij zijn slaapkamer moet afstaan aan de knappe Oliver (Armie Hammer), de nieuwe assistent van Elio's vader. De blonde jongeman met het lichaam van een Griekse God zet meteen alle harten in vuur en vlam. Ook Elio, die aanvankelijk geïrriteerd is door zijn aanwezigheid, voelt zich sterk aangetrokken tot de zelfzekere, arrogante Amerikaan - al weet hij zich met zijn eigen libido en lichaam geen raad.

Hij verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver en er onstaat een erotische spanning tussen de twee. Zodra het flirten leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze onafscheidelijk. Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Merlbourne Film Festival. Binnenkort wordt de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian. Verfilming van de gelijknamige roman van schrijver André Aciman.
Deze voorstelling reserveren of kopen op ...