Vacatures en vrijwilligers

FOCUS | ETEN + DRINKEN ZOEKT...

Nog een heel goede floormanager! KLIK HIER voor de functieomschrijving en het sollicitatieformulier.

================================================================

Focus Filmtheater Arnhem zoekt per 15 mei 2018 een:

Medewerker Secretariaat (12 u/wk)

De medewerker secretariaat  biedt secretariële en administratieve ondersteuning aan de directie en de verschillende teams/afdelingen ten behoeve van een zorgvuldige, efficiënte en slagvaardige organisatie. Lees hier de hele functieomschrijving.

    ===============================================================

    WORD VRIJWILLIGER BIJ het nieuwe FOCUS!

    Focus Filmtheater Arnhem kent naast een professionele kantoorbezetting een medewerkersbestand van meer dan tachtig vrijwilligers. Deze vrijwilligers zorgen er iedere avond voor dat de filmvertoningen goed verlopen, dat u aan de kassa vriendelijk te woord wordt gestaan en dat u aan de bar op een prettige manier wordt geholpen.

    Wie vrijwilliger wordt van Focus heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling en natuurlijk wat vrije tijd. Wij bieden onze vrijwilligers leuk werk in een prettige werkomgeving, enthousiaste collega's, aardige bezoekers en heel veel prachtige films.

    In het nieuwe onderkomen aan het Audrey Hepburnplein wordt de horeca volledig geprofessionaliseerd, dus de functie barmederwerker vervalt. Maarrrr er valt nog genoeg te doen! Voor kaartverkoop, kaartcontrole, manus-van-alleswerkzaamheden hebben we een flink aantal vrijwilligers nodig. Dus heb je tijd (het liefst wekelijks een dagdeel) en zin om je in te zetten voor het gloedjenieuwe Focus (vanaf mei 2018), stuur dan een e-mail naar info@focusarnhem.nl o.v.v. nieuwe vrijwilliger. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd waarin je kunt aangeven wat jouw motivatie is om deel uit maken van het Focus medewerkersteam.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen