Vacatures en vrijwilligers

 

FFA Kerkplein DP6

HORECAMANAGER gezocht!

Voorjaar 2018 opent het nieuwe Focus Filmtheater Arnhem op het Audrey Hepburnplein (Kerkplein). Voor het runnen van het café-restaurant zijn we op zoek naar een echte horecaheld, een horecamanager in hart en nieren! Reageer vóór 20 november 2017.

Bekijk hier de vacature

===========================================================

HET BESTUUR VAN Focus is op zoek naar een NIEUWE VOORZITTER! Bekijk hier de vacaturetekst!

===========================================================

WORD VRIJWILLIGER BIJ FOCUS!

Focus Filmtheater Arnhem kent naast een professionele kantoorbezetting een medewerkersbestand van meer dan tachtig vrijwilligers. Deze vrijwilligers zorgen er iedere avond voor dat de filmvertoningen goed verlopen, dat u aan de kassa vriendelijk te woord wordt gestaan en dat u aan de bar op een prettige manier wordt geholpen.

Wie vrijwilliger wordt van Focus heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling en natuurlijk wat vrije tijd. Wij bieden onze vrijwilligers leuk werk in een prettige werkomgeving, enthousiaste collega's, aardige bezoekers en heel veel prachtige films.

Met enige regelmaat zijn er nieuwe vrijwilligers nodig. Heb jij wekelijks een dagdeel tijd om je in te zetten voor Focus, stuur dan een e-mail naar info@focusarnhem.nl o.v.v. nieuwe vrijwilliger. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd waarin je kunt aangeven wat jouw motivatie is om deel uit maken van het Focus medewerkersteam.
Op het moment dat er een horeca-, kassa- of filmprojectiemedewerker nodig is, word je uitgenodigd voor een orientatiegesprek.

============================================================

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen