Huisregels

 

U wordt vriendelijk verzocht in Focus Filmtheater Arnhem onderstaande huisregels in acht te nemen.


Entreebewijs: Als bezoeker van een filmvoorstelling beschikt u over een geldig entreebewijs dat u desgevraagd aan het personeel van Focus kan laten zien.

Ophalen reserveringen: Van vrijdag tot en met zondag kunt u uw gereserveerde kaarten ophalen tot een half uur voor aanvang van de film. Van maandag tot en met donderdag kan dat tot 20 minuten voor aanvang van de film.

Toegang tot de film: Vanaf vijf minuten na aanvang van de film wordt er geen publiek meer toegelaten.

Aanwijzingen personeel: Volg de aanwijzingen van het personeel op. In geval van, bijvoorbeeld, calamiteiten is dat van groot belang.

Overlast: Mocht u om wat voor reden dan ook overlast veroorzaken, dan is het personeel van Focus gerechtigd u daarop aan te spreken en, in het uiterste geval, de politie in te schakelen.

Leeftijdsgrens: Omdat Focus genoodzaakt is de wettelijke leeftijdsgrenzen te hanteren die door stichting Kijkwijzer aan films zijn toegekend, kan het publiek gevraagd worden om legitimatie.

Consumpties: Het nuttigen van zelf meegebrachte drink- en/of etenswaren is niet toegestaan. U mag uw drankje gerust meenemen in de zaal indien u na afloop uw kopje, flesje of glas meeneemt uit de zaal en aflevert bij de bar in de foyer.

Alcohol: Kopen en drinken van alcohol door personen jonger dan 16 jaar is bij de wet verboden. In geval van twijfel dient u zich te kunnen legitimeren. Het barpersoneel is gerechtigd om het aantal te verstrekken consumpties te limiteren.

Roken: Roken is nergens in dit gebouw toegestaan.

Mobiele telefoon: Schakel voor de film begint het geluid van uw telefoon uit zodat andere bezoekers er geen last van hebben als uw telefoon overgaat.

Opnameapparatuur: Het is verboden opnameapparatuur voor beeld en/of geluid te gebruiken in de zaal. Wie opnamen maakt, schendt het copyright.

Eigendommen: Het spreekt natuurlijk vanzelf dat u geen eigendommen van Focus meeneemt. Bij beschadiging van voorwerpen in en om het pand bent u aansprakelijk voor de reparatie- en vernieuwingskosten.

Schade: Focus Filmtheater Arnhem aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan bezittingen van haar bezoekers ontstaan tijdens en/of ten gevolge van een bezoek aan Focus Filmtheater Arnhem.

Garderobe: Focus beschikt niet over een bewaakte garderobe en u kunt geen spullen in bewaring afgegeven. In de foyer is een kapstok aanwezig.

Diefstal: Let goed op jassen, tassen, brillen, telefoons e.d. In het geval van diefstal is Focus niet verantwoordelijk.

Gevonden voorwerpen: Lever gevonden voorwerpen in bij de bar in de foyer. Mocht u zelf iets vergeten of verloren zijn, dan kunt u overdag Focus bellen om te vragen of het verloren voorwerp gevonden is.

Huisdieren: Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

Teruggave kaarten: De keuze voor een film is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Focus neemt eenmaal aangeschafte toegangskaarten niet terug.

Mocht u een vraag, opmerking of klacht hebben die het dienstdoende personeel niet direct betreft, vult u dan het communicatieformulier in (hangt in de traverse naar zaal 3, links bij de nooduitgang).

Fijne voorstelling en graag tot ziens!

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen