Huisregels

 

U wordt vriendelijk verzocht in Focus Filmtheater Arnhem onderstaande huisregels in acht te nemen.


Entreebewijs: Als bezoeker van een filmvoorstelling beschikt u over een geldig entreebewijs dat u desgevraagd aan het personeel van Focus kan laten zien.

Toegang tot de film: Vanaf vijf minuten na aanvang van de film wordt er geen publiek meer toegelaten.

Aanwijzingen personeel: Volg de aanwijzingen van het personeel op. In geval van, bijvoorbeeld, calamiteiten is dat van groot belang.

Overlast: Mocht u om wat voor reden dan ook overlast veroorzaken, dan is het personeel van Focus gerechtigd u daarop aan te spreken en, in het uiterste geval, de politie in te schakelen.

Leeftijdsgrens: Omdat Focus genoodzaakt is de wettelijke leeftijdsgrenzen te hanteren die door stichting Kijkwijzer aan films zijn toegekend, kan het publiek gevraagd worden om legitimatie.

Consumpties: Het nuttigen van zelf meegebrachte drink- en/of etenswaren is niet toegestaan. U mag uw drankje gerust meenemen in de zaal indien u na afloop uw kopje, flesje of glas meeneemt uit de zaal en aflevert bij de bar in de foyer.

Alcohol: Kopen en drinken van alcohol door personen jonger dan 16 jaar is bij de wet verboden. In geval van twijfel dient u zich te kunnen legitimeren. Het barpersoneel is gerechtigd om het aantal te verstrekken consumpties te limiteren.

Roken: Roken is nergens in dit gebouw toegestaan.

Mobiele telefoon: Schakel voor de film begint het geluid van uw telefoon uit zodat andere bezoekers er geen last van hebben als uw telefoon overgaat.

Opnameapparatuur: Het is verboden opnameapparatuur voor beeld en/of geluid te gebruiken in de zaal. Wie opnamen maakt, schendt het copyright.

Eigendommen: Het spreekt natuurlijk vanzelf dat u geen eigendommen van Focus meeneemt. Bij beschadiging van voorwerpen in en om het pand bent u aansprakelijk voor de reparatie- en vernieuwingskosten.

Schade: Focus Filmtheater Arnhem aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan bezittingen van haar bezoekers ontstaan tijdens en/of ten gevolge van een bezoek aan Focus Filmtheater Arnhem.

Garderobe: Focus beschikt niet over een bewaakte garderobe en u kunt geen spullen in bewaring afgegeven. In de foyer is een kapstok aanwezig.

Diefstal: Let goed op jassen, tassen, brillen, telefoons e.d. In het geval van diefstal is Focus niet verantwoordelijk.

Gevonden voorwerpen: Lever gevonden voorwerpen in bij de bar in de foyer. Mocht u zelf iets vergeten of verloren zijn, dan kunt u overdag Focus bellen om te vragen of het verloren voorwerp gevonden is.

Huisdieren: Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

Teruggave kaarten: De keuze voor een film is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Focus neemt eenmaal aangeschafte toegangskaarten niet terug.

Mocht u een vraag, opmerking of klacht hebben die het dienstdoende personeel niet direct betreft, vult u dan het communicatieformulier in (hangt in de traverse naar zaal 3, links bij de nooduitgang).

Fijne voorstelling en graag tot ziens!

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen